Roemeense kickboks legende tekent contract bij Glory Kickboxing Nieuws
Nieuws

Roemeense kickboks legende tekent contract bij Glory Kickboxing

Roemeense kickboks legende tekent contract bij Glory Kickboxing
Roemeense kickboks legende tekent contract bij Glory Kickboxing

Dynamite Fighting Show heeft gisteren aangekondigd dat de Roemeense vechter Cătălin'Carpathian Death' Moroşanu een nieuw contract heeft getekend bij Glory Kickboxing. Moroşanu zal tevens ook blijven vechten voor Dynamite Fighting Show. Zijn eerstvolgende volgende gevecht voor Dynamite zal later worden aangekondigd.

De 34-jarige Moroşanu is een grote ster in zijn thuisland Roemenië. Naast het feit dat hij een van de beste vechters van het land is, treedt hij ook op in een reality televisie serie en werkt bij de Roemeense overheid (politicus). Zijn tot nu toe beide gevechten bij Dynamite hebben hoge kijkcijfers opgeleverd en de promotie heeft al een derde evenement aangekondigd voor 15 december.

Glory Kickboxing

Moroşanu heeft al twee keer eerder voor Glory gevochten. Tijdens Glory 38 Superfight Series sloeg hij Maurice Greene in twee rondes tegen de vlakte maar verloor op beslissing in zijn laatste optreden op Glory 44 tegen Michal Turynski.

De 'Carpathian Death' werd onlangs uitgedaagd voor een wedstrijd door de jonge Glory zwaargewicht mededinger, Junior Tafa uit Australië. Het is dus goed mogelijk dat we de Roemeense vechter in de toekomst in de Glory ring zullen aantreffen tegenover de jonge power puncher.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=247826916086461&id=107882613414226

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws