Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Roemeense kickboks legende tekent contract bij Glory Kickboxing

Roemeense kickboks legende tekent contract bij Glory Kickboxing

Catalin Morosanu (screenshot YouTube)

Dynamite Fighting Show heeft gisteren aangekondigd dat de Roemeense vechter Cătălin’Carpathian Death’ Moroşanu een nieuw contract heeft getekend bij Glory Kickboxing. Moroşanu zal tevens ook blijven vechten voor Dynamite Fighting Show. Zijn eerstvolgende volgende gevecht voor Dynamite zal later worden aangekondigd.

De 34-jarige Moroşanu is een grote ster in zijn thuisland Roemenië. Naast het feit dat hij een van de beste vechters van het land is, treedt hij ook op in een reality televisie serie en werkt bij de Roemeense overheid (politicus). Zijn tot nu toe beide gevechten bij Dynamite hebben hoge kijkcijfers opgeleverd en de promotie heeft al een derde evenement aangekondigd voor 15 december.

Glory Kickboxing

Moroşanu heeft al twee keer eerder voor Glory gevochten. Tijdens Glory 38 Superfight Series sloeg hij Maurice Greene in twee rondes tegen de vlakte maar verloor op beslissing in zijn laatste optreden op Glory 44 tegen Michal Turynski.

De ‘Carpathian Death’ werd onlangs uitgedaagd voor een wedstrijd door de jonge Glory zwaargewicht mededinger, Junior Tafa uit Australië. Het is dus goed mogelijk dat we de Roemeense vechter in de toekomst in de Glory ring zullen aantreffen tegenover de jonge power puncher.

Bekijk ook

K-1 legende Stefan Leko vecht voor WCFA wereldtitel in Steenwijk

Niemand minder dan K-1 kickbokslegende Stefan Leko, zal op zaterdag 22 februari in actie komen.

Japanse Shotokan-karate legende Hirokazu Kanazawa overleden

Kanazawa was een Japanse Shotokan karate grootheid

VERBOD: Vechtsporters slachtoffer wereldwijde ban op Rusland

Het Wereldantidopingagentschap (WADA) heeft Rusland vier jaar lang alle sport verboden,