Roel Mannaart vecht op de K-1 WORLD GP 2017 JAPAN - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Roel Mannaart vecht op de K-1 WORLD GP 2017 JAPAN

Roel Mannaart vecht op de K-1 WORLD GP 2017 JAPAN

K-1 World GP 2017 JAPAN: Roel Mannaart zal Nederland vertegenwoordigen op dit prestigieuze toernooi!

Op 23 november, zal in Japan het K-1 WORLD GP Toernooi plaatsvinden. Een van de vechters die zullen aantreden is Roel Mannaart, de zoon van legende Andre Mannaart. Ongetwijfeld zal Roel zichzelf van zijn beste kant laten zien op het toernooi. Naar Roel Mannaart treden nog een aantal stevige vechters aan, zo spraken een van onze bronnen met Pacôme Assi, over zijn aankomende gevecht op de K1.

Roel Mannaart vecht op de K-1 WORLD GP 2017 JAPAN

Pacôme Assi

Pacôme Assi, zwaargewicht (maximale gewicht is 100 kg) hij heeft recentelijk een groot toernooi gewonnen, en onmiddellijk werd hij uitgenodigd voor dit K1 evenement.

De Fransman is gefocust op zijn tegenstander, en aangezien het de Japanse Makoto Uehara is, die uit de kidate shidokan komt, en ongeveer dertig gevechten leverde onder de K-1 regels. Hij tekende voor de helft van zijn successen door TKO. Bovendien zal hij het huis voordeel hebben, en vechten voor zijn eigen publiek, dat vraagt ​​van Pacôme om meer te doen, om de juryleden te overtuigen en te winnen.

Meer dan ooit weet hij wat hij moet doen: “Ik heb de eerste partij tegen de Japanse nummer 1 Makoto Uehara. Hij is een goede, krachtige en explosieve vechter! Ik weet dat ik in Japan vecht, zijn thuis, dus ik moet een groot verschil maken om te winnen. Ik zal er voor zorgen en alles geven wat ik in huis heb zegt, Pacôme Assi”. Om in de K-1 WERELD GP 2017 in JAPAN te mogen deelnemen, is een eer, het is dit toernooi waarmee ik pro-bokser wil worden, dus ik zal alles doen om een ​​goede prestatie neer te zetten”.

Overzicht partijen

K-1 World GP in Japan
Kwartfinales. K-1 regels. 3 x 3mn · 1 extra ronde
Masashidai Iwashita (Japan) tegen Roel Mannaart (Nederland)

K-1 World GP in Japan
Kwartfinales. K-1 regels. 3 x 3mn · 1 extra ronde
Makoto Uehara (Japan) tegen Pacôme Assi (Frankrijk)

K-1 World GP in Japan
Kwartfinales. K-1 regels. 3 x 3mn · 1 extra ronde
K-Jee (Japan) versus Antonio Plazibat (Kroatië)

K-1 World GP in Japan
Kwartfinales. K-1 regels. 3 x 3mn · 1 extra ronde
Koichi (Japan) vs Ibrahim El Bouni (Marokko)

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page