Roel Mannaart en Kilat Hallie de boksring in tijdens het Ben Bril Memorial – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Roel Mannaart en Kilat Hallie de boksring in tijdens het Ben Bril Memorial

Roel Mannaart en Kilat Hallie de boksring in tijdens het Ben Bril Memorial

Wereldkampioen K-1 Kickboksen Roel Mannaart zal op de 2018 editie van het jaarlijkse Ben Bril Memorial te zien zijn in een boks partij. Ook zal Kilat Hallie zoon van oud bokslegende Gilbert Hallie te zien zijn op dit prestigieuze boksgala. Tegenstanders zijn nog niet bekend gemaakt men is nog in onderhandeling, het gala trekt altijd veel bekijks en zo heeft voormalig GLORY kickboks kampioen Nieky Holzken ook al eens op het gala in de ring gestaan.

Uitslagen K1 World GP Heavyweight Championship 2017

Over Ben Bril

Ben Bril was een Nederlandse bokser die deelnam aan de Olympische Zomerspelen 1928 in het vlieggewicht boksen. Geboren in Amsterdam met Joodse ouders op 16 juli 1912, nam hij deel aan de Olympische Zomerspelen van 1928 op 15-jarige leeftijd in zijn geboortestad. Vier jaar later werd hij uitgesloten van de Olympische Zomerspelen 1932 omdat het Nederlands Olympisch Comité werd geleid door een lid van de Nederlandse nazi-partij. Later boycotte hij de Spelen van 1936 in Berlijn. Bril won de gouden medaille op de Maccabiah-spellen van 1935, en de Nederlandse titel in zijn divisie acht keer.

Niet makkelijk om goede boksers te vinden

Eninge tijd geleden spraken wij met Hans de Bruin de man achter het Ben Bril Memorial, hij vertelde dat het niet makkelijk is om goede boksers te vinden. Vaak wordt er dan ook uitgeweken naar kickboksers die ook willen boksen. Zo was Serginio Kanters ook als eens te zien, overigens doen de kickboksers het heel goed. De verwachting is dat de 2018 editie van het Ben Bril Memorial weer gevuld zal zijn met mooie bokspartijen.

 

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page