Roddelpers los op Badr Hari! Sportsite bijt terug Nieuws
Nieuws

Roddelpers los op Badr Hari! Sportsite bijt terug

Roddelpers los op Badr Hari! Sportsite bijt terug

Badr Hari werd vandaag onderdeel van de roddelpers, zo blijkt uit een artikel welke in de Story verscheen. website Sportnieuws neemt het echter op voor de kickbokslegende.

BN'ers zijn vaak onderdeel van de roddelpers, ook topsporters kunnen daar niet aan ontsnappen waaronder Badr. Story bracht een sappig verhaal met de koptekst, 'Wat doet Badr Hari bij Doutzen Kroes in huis?'

Dat moest toch iets heel spannends beloven, echter blijkt dat Badr als hij in ons land verblijft het huis van het supermodel en haar man Sunnery James huurt. Sportnieuws die de vechtsport en haar atleten een warm hart toedraagt, trekt de nieuwswaarde van het Story verhaal dan ook in twijfel en neemt het op voor Badr.

Kampioen

,,Volgens het blad (Story. red.), zien buurtbewoners Hari weleens op zijn e-bike boodschapjes doen en zijn kinderen vervoeren", schrijft Sportnieuws. ,,Goh, heeft Story ontdekt dat ook een Glory-kampioen gewoon een mens is?"

Badr's fans zullen de geste van Sportnieuws zeker waarderen, echter een kleine kanttekening, Badr is geen Glory kampioen. Nog niet althans maar de topatleet heeft zijn ogen daar nog steeds op gericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws