Home / Nieuws / Rocky vecht opnieuw tegen Ivan Drago in Creed 2

Rocky vecht opnieuw tegen Ivan Drago in Creed 2

Sylvester Stallone onthult dat hij opnieuw tegen Ivan Drago in Creed 2 zal vechten

Sylvester Stallone onthult dat hij opnieuw tegen Ivan Drago in Creed 2 zal vechten

Het vervolg op Creed zal een titanen gevecht in zich hebben, in Rocky IV vocht Rocky Balboa (vertolkt door Sylvester Stallone) tegen de Russische Ivan Drago (Dolf Lundgren). Het was destijds al een titanen strijd die meer dan 15 ronden duurde, en zal in de opvolger Creed 2 zeker een absoluut vervolg hebben. De oude Rocky films veroorzaakte destijds een hele stroom aan mensen die op vechtsporten gingen. Wellicht dat deze keer weer een hype ontstaat.

Intense 15-ronde strijd

Een intense 15-ronde strijd zag de beide (film) boksers een stoten uitwisseling doen die ongekend was maar waar Rocky natuurlijk zegevierde. Maar tegen een prijs, omdat het in feite zijn carrière beëindigde. Het is zeker verdient om een rematch te hebben, en nu meer dan 30 jaar later zal het in Creed 2 dus gaan gebeuren.

Nog een keer in de ring tegen Drago

Stallone vertelde TMZ Sports dat dingen definitief gewelddadig worden tussen Rocky en Drago, en zeggen: “Het zou geen feest zijn zonder Drago, zou het? Ik ga hem slaan. Je weet dat ik nog een keer Drago moet treffen in de ring”. Sly heeft pas vorige week aangegeven dat Drago terug komt voor het Creed vervolg (Creed2), maar niemand was echt zeker in welke hoedanigheid. Details zijn nog steeds schaars, maar er zijn geruchten dat Adonis Creed tegen Drago’s zoon zal vechten.

Gevecht met wraak gevoelens

Het zou een wraakgevecht zijn, gezien de Russische slachting van zijn vader Apollo tijdens een tentoonstellingswedstrijd in Las Vegas.Het creëren van een spin-off van een van de meest geliefde film franchises van alle tijden was een groot risico, maar Creed heeft zichzelf waardig bewezen. Filmcritici genoten van het zien van de oudere Rocky als mentor, die zijn hard gewonnen wijsheid doorgeeft aan een nieuwe generatie boksers.

We kunnen alleen maar hopen dat deze volgende Creed-aflevering het zelfde levert!

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page