Robin van Roosmalen zegt wegens blessure af voor GLORY 55 New York – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Robin van Roosmalen zegt wegens blessure af voor GLORY 55 New York

Robin van Roosmalen zegt wegens blessure af voor GLORY 55 New York

Robin van Roosmalen verdedigt zijn vedergewicht wereldtitel niet bij GLORY 55 New York, zo maakte GLORY afgelopen nacht bekend. De regerend vedergewicht kampioen en voormalig lichtgewicht kampioen liep ogenschijnlijk een schouderblessure op tijdens de training.

GLORY 52: Last minute superfight toegevoegd!
Foto: GLORY

Teleurgestelde van Roosmalen fans

“Ik probeerde er doorheen te werken, maar het werd te moeilijk”, zei Van Roosmalen. “Ik ben teleurgesteld dat ik me moet terugtrekken uit het gevecht. Het spijt me dat ik mijn fans in de steek laat, maar ik denk dat ze weten dat ik alleen zou afzeggen als het menens is. Gezondheid is het belangrijkste, dus ik moet mij terug trekken en zorgen dat ik weer 100% genees en dan kom ik terug om mensen te herinneren wie de vedergewicht baas is. ”

Massaro Glunder zonder tegenstander

erwijl de kampioen herstelt en zich klaarmaakt om terug te keren, zal GLORY een tussentijdse vedergewichttitel partij op GLORY 55 New York laten plaatsvinden, die live wordt uitgezonden vanuit The Hulu Theatre in Madison Square Garden op zaterdag 20 juli. Nr. 2-gerangschikte “The Professor” Petchpanomrung Kiatmookao, de originele tegenstander van Van Roosmalen, zal nu voormalig interim-vedergewichtkampioen Kevin Vannostrand treffen, op dit moment gerangschikt als nr. 3 vedergewicht.

GLORY is op zoek naar een tegenstander voor Massaro “The Project” Glunder, die vóór het uitvallen van Van Roosmalen gepland was te vechten tegen Vannostrand.

Bekijk ook

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Grote Glory gevechten op komst: ‘Snel meer nieuws’

De geruchtenmolen rondom Glory draait volop

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page