Robin Van Roosmalen; Kevin VanNostrand kan het van mij niet winnen Nieuws
Nieuws

Robin Van Roosmalen; Kevin VanNostrand kan het van mij niet winnen

Robin Van Roosmalen; Kevin VanNostrand kan het van mij niet winnen

Kevin VanNostrand heeft geen kans om de wereldtitel op GLORY 52 Los Angeles te winnen

Althans als het aan Robin van Roosmalen ligt. De hoofdpartij op GLORY 52 is een strijd tussen kampioenen, want Van Roosmalen zet zijn wereldtitel op het spel tegen de interim titel van VanNostrand. Slechts een van hen kan de ring uit stappen als de onbetwiste wereldkampioen.

Foto: James Law (GLORY)
Foto: James Law (GLORY)

Hij is de zilverenmedaillewinnaar en ik ga het goud behouden

Zo verklaarde een koelbloedige Van Roosmalen toen hem werd gevraagd naar zijn verwachtingen over het gevecht in Los Angeles. "Ik schat zijn kansen op 0,01% omdat hij nog nooit tegen een man als mij gevochten heeft, nog nooit met een top vijf gerangschikte vechter in de ring heeft gestaan en ik net zo veel gevechten in GLORY heb als hij als professional.”

Dit wordt geen drie ronden partij

"Hij is gevaarlijk voor één ronde, dat is het. Zijn stijl is ongemakkelijk hij heeft een angstige stijl, hij reageert overdreven tegen alles. Hij is een en al reactie. Ik onderschat hem natuurlijk niet, maar ik denk dat dit geen drie ronde partij gaat worden. "

De tussentijdse titel werd eind vorig jaar in het leven geroepen toen Van Roosmalen een blessure opliep en GLORY op de hoogte bracht dat hij voor onbepaalde tijd buitenspel gezet zou worden.

VanNostrand vocht vervolgens tegen Anvar Boynazarov op GLORY 48 NEW YORK in december 2017 voor de interim titel. VanNostrand werd neergehaald door Boynazarov's kenmerkende linkse hoek slechts twintig seconden in het gevecht, terwijl VanNostrand zich herpakte wist hij Boynazarov vijftig seconden later knockout te krijgen.

Van Roosmalen is echter niet onder de indruk

"Ik kon mijn titel vanwege een blessure niet verdedigen, dus werd er een tussentitel bedacht, zonder reden, als je het mij vraagt. Dus maakten ze een zilveren tussentitel voor hem. Hij is daar waarschijnlijk blij mee omdat hij weet dat hij het goud niet kan krijgen. Ik zou ook blij zijn, als ik wist dat ik alleen het zilver kon krijgen, " aldus een zelfverzekerde van Roosmalen. En laten wij eerlijk zijn Van Roosmalen is een vechter waar je niet zomaar omheen kan. Het belooft een spannende partij te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws