Robin van Roosmalen vecht niet op Glory 48 New York Nieuws
Nieuws

Robin van Roosmalen vecht niet op Glory 48 New York

Robin van Roosmalen vecht niet op Glory 48 New York

Slecht nieuws voor de Nederlandse kickboks en Robin van Roosmalen fans, deze heeft zich terug getrokken voor Glory 48 in New York.

Van Roosmalen liep tijdens Glory Amsterdam een flinke oogblessure op, hij verdedigde destijds zijn wereld titel tegen Serhiy Adamchuk uit Rusland. Echter wist deze hem dus flink te raken waardoor hij nu nog niet kan vechten.

Robin van Roosmalen vecht niet op Glory 48 New York

Al eerder afgemeld voor FFC 30

Robin van Rosmalen was ook gepland te vechten op FFC 30 in Zwitserland enige weken terug, echter daar kon hij ook niet aantreden vanwege zijn blessure. Dat men zich terug trekt en geen risico's neemt lijkt ons te prijzen. Er zijn volgende kans zal vast niet ver af zijn om alsnog de ring in te gaan.

Partij tegen Kevin VanNorstrand wordt verschoven

De partij op zich is niet helemaal van de baan maar zal volgens Glory op een ander tijdstip worden gehouden. Of dit nog wordt op Glory Redemption wat op 9 december in Rotterdam wordt gehouden, en waar Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik elkaar zullen treffen is niet duidelijk. Mocht dit wel het geval zijn dat zou dit wel een heel vol toernooi zijn aangezien topper Nieky Holzken hier ook vecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws