Robin van Roosmalen vecht later dit jaar weer een MMA partij Nieuws
Nieuws

Robin van Roosmalen vecht later dit jaar weer een MMA partij

Robin van Roosmalen vecht later dit jaar weer een MMA partij

Glory Vedergewicht kampioen, Robin van Roosmalen, keert in oktober terug naar de kooi bij Final Fight Championship 30.

Robin van Roosmalen vecht later dit jaar weer een MMA partij

Kris Dekker van MMA Plus meldde als eerste vorige maand dat Robin van Roosmalen later dit jaar weer in actie zou komen in de kooi. Na zijn vedergewichtstitel in Glory 41 in mei, heeft Van Roosmalen zijn zinnen stevig vastgezet op een terugkeer naar MMA, waar hij momenteel een 2-0 record heeft.

Nieuw gevormde sportschool Combat Club

'Pokerface' maakte zijn MMA-debuut terug in februari 2016 na het trainen met toen elite MMA camp, Blackzilians. Hij kreeg direct succes die hem twee overwinningen onder de FFC opleverde. De Zwitsers hebben sindsdien de activiteiten gestopt en Van Roosmalen heeft besloten om de voormalige Blackzilians opvallende coach, Henri Hooft, te volgen naar zijn nieuw gevormde sportschool Combat Club.

Voormalige MMA kampioenen zat om mee te trainen

De sportschool beschikt over een hoog niveau stamboom van vechters van meerdere vechtsporten. Voormalig UFC Welterweight kampioen, Robbie Lawler, noemt nu Combat club zijn huis, evenals UFC en Bellator standouts, Michael Johnson en Linton Vassell. Opleiding daar is super goed en gedegen met zoveel talent in huis, Robin krijgt meer ervaring dus net wat het nodig is om te concurreren op het hoogste niveau in MMA.

Volledige overstap naar het MMA?

Nadat we de switch al succesvol is gemaakt, zal het team rond Robin zijn overgang snel versnellen naar de sport. Nu met zijn derde MMA-gevecht geboekt op FFC 30, op 21 oktober in Linz Austria, zullen fans de vooruitgang zien die 'Pokerface' heeft gemaakt. Waar hij hopelijk van zijn huidige record van 2-0 tot 3-0 maakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws