Robin Van Roosmalen keert terug als headliner op FFC 30 in Linz - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Robin Van Roosmalen keert terug als headliner op FFC 30 in Linz

Robin Van Roosmalen keert terug als headliner op FFC 30 in Linz

Robin Van Roosmalen zal vechten op de FFC 30 in Linz Oostenrijk

Na twee extreem succesvolle evenementen in 2015 en 2016 keert FFC de vooraanstaande Europese vechtsport evenement terug naar Linz, Oostenrijk, deze herfst zo meld FFCPRO. In de Tips Arena zal op 21 oktober het Final Fight Championship worden gehouden. FFC 30 Linz beschikt over zes MMA en zes kickboxing wedstrijden met tal van lokale vechters die een unieke kans krijgen om hun vaardigheden in de FFC ring te tonen.

Robin Van Roosmalen zal vechten op de FFC 30 in Linz Oostenrijk 

Robin Van Roosmalen een van de beste kickboxers ter wereld zal in de FFC-ring uitkomen

Het eerste evenement van FFC in Linz werd door de UFC-veteraan en de beste MMA-vechter van Italië, Alessio “Legionarius” Sakara, gelanceerd. keer heeft FFC besloten om de lat nog hoger te leggen en zorgde ervoor dat er nog een grote naam in zijn ring komt op deze speciale gelegenheid – Glory champion Robin Van Roosmalen, FFC’s ster en een van de beste kickboksers ter wereld. De Nederlandse vechter zal zijn derde MMA gevecht bij FFC voeren nadat hij zijn vorige MMA-gevechten door indrukwekkende KO’s heeft gewonnen. Van Roosmalen vecht ook onder de banner van Glory waar hij onlangs de veergewicht titel heeft gehaald en bewezen dat hij tegenwoordig een van de beste stand-upvechters is. De naam van zijn tegenstander is nog niet bekendgemaakt, maar FFC-officials gaven aan dat Van Roosmalen zomaar een Oostenrijkse tegenstander zou kunnen krijgen.

Rene Wimmer Linz’s favoriet

Bij FFC 30 zal het publiek de kans krijgen om hun favoriete lokale vechter Rene Wimmer te zien. Op dezelfde locatie in 2016 scoorde Wimmer de grootste overwinning van zijn carriere. In een epische strijd maakte hij een grote comeback en via KO Cheik Sidibe uit Frankrijk uit te schakelen. Die spectaculaire overwinning behield hem de middengewicht titel positie en in december 2016 bij FFC Night of Champions, vocht hij in een titelwedstrijd tegen Bosnië’s beste kickbokser Denis Marjanović. Dit is Wimmer’s vierde FFC-wedstrijd en de naam van zijn tegenstander zal in de komende weken onthuld worden.

De terugkeer van “De Albanese Strijder”

Een van Europa’s beste kickboksers, Shkodran Veseli, komt ook terug in de FFC-ring bij FFC 30. Na vier indrukwekkende overwinningen in de FFC heeft Veseli in september 2016 bij TipsArena met een van de beste vechters van Holland, Eyevan Danenberg gevochten die Vecht ook onder de banner van Glory. Veseli kwam dichtbij de titel, maar het bleek dat hij een kracht is om rekening mee te houden. Bij FFC 30 zal hij tegen een gevaarlijke tegenstander vechten waarvan de naam nog openbaar wordt gemaakt aan het publiek.

Samen met 12 professionele wedstrijden, heeft FFC 30 ook een undercard met veel jonge lokale talenten. Het zal hun kans zijn om hun vaardigheden te tonen in de FFC-ring voor hun eigen publiek.

 

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page