Robert Whittaker vs. Yoel Romero 2 als titelgevecht bevestigd voor UFC 225 Nieuws
Nieuws

Robert Whittaker vs. Yoel Romero 2 als titelgevecht bevestigd voor UFC 225

Robert Whittaker vs. Yoel Romero 2 als titelgevecht bevestigd voor UFC 225

Robert Whittaker vs. Yoel Romero 2 bevestigd als titelgevecht voor UFC 225

UFC heeft afgelopen nacht de hoofdpartij voor UFC 225 bevestigd waar middengewicht kampioen Robert Whittaker het op zal nemen tegen Yoel Romero. De rematch tussen middengewicht kampioen Robert Whittaker en Yoel Romero zal plaatsvinden in het United Center in Chicago op 9 juni en is een titelgevecht.

Robert Whittaker vs. Yoel Romero 2 als titelgevecht bevestigd voor UFC 225

UFC-officials bevestigden het nieuws via "UFC Tonight" afgelopen nacht

Dit is de tweede keer in minder dan een jaar dat Whittaker en Romero elkaar ontmoeten in een titelgevecht. Afgelopen juli schakelde Whittaker Romero uit in een gevecht van vijf rondes om de tussentijdse titel in het middengewicht te claimen voordat hij later de onbetwiste kampioen werd.

​​Tweede titelgevecht aan de kaart toe voegen

Sinds die tijd sloeg Romero voormalig kampioen Luke Rockhold knockout om zijn plek als de nummer 1-rivaal in de divisie terug te winnen, zodat hij in juni een tweede kans krijgt tegen Whittaker. Terwijl de UFC 225 fight card aangevuld wordt, zeggen bronnen dat de UFC opties onderzoekt om een ​​tweede titelgevecht aan de kaart toe te voegen, hoewel er tot nu toe nog niets is vastgesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws