Robbie Hageman heeft zijn zinnen gezet op de UFC Nieuws
Nieuws

Robbie Hageman heeft zijn zinnen gezet op de UFC

Robbie Hageman heeft zijn zinnen gezet op de UFC

Robbie Hageman heeft zijn zinnen gezet op de UFC

Duidelijke boodschap via Facebook

Via Facebook liet Hageman na de partij het volgende weten; "6 mei, de dag dat ik precies een jaar getrouwd ben met Chantal Hageman - Rieken, ik hoop dat er nog heel veel jaren gaan komen!!Ook de dag dat ik een toch hele mooie naam uit de sport heb verslagen, Chahid is een topper waar ik vroeger al tegenop keek. Heb ook goed getraind voor de partij en gelukkig kwam er alles uit vandaag. Mensen die me hebben geholpen in de voorbereiding en mensen die me hebben gesteund en helemaal naar Hasselt zijn gekomen, respect! We waren er toch maar mooi weer met een aantal man!"

Trainingspartner van Conor McGregor, en UFC als doel

De Eindhovenaar Robbie Hageman was ooit trainingspartner van de UFC kampioen Conor McGregor. Hij heeft de smaak goed te pakken en naast een begenadigd kickbokser is hij ook nog eens zeer bedereven in de MMA. Hageman met zijn team bekijken hoe hij binnen afzienbare tijd de overstap kan maken naar de UFC. Dus Dana White (de grote baas van de UFC) kan zeer snel bericht ontvangen van Hageman en zijn team.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws