Rob Powdrill vs. Wang Zhi Guo gaat niet door - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rob Powdrill vs. Wang Zhi Guo gaat niet door

Rob Powdrill vs. Wang Zhi Guo gaat niet door

Rob Powdrill (screenshot YouTube)

Verwacht werd dat de Australische muay thai vechter Rob Powdrill op 4 November zijn land zou vertegenwoordigen tijdens het aanstaande Wu Lin Feng kickbokstoernooi in het Melbourne Convention and Exhibition Centre. De all-rounder uit Perth zou vechten tegen de Chinese vechter Wang Zhi Guo in een drie ronde durende super licht-zwaargewicht gevecht.

Eerder aan het begin van deze week werd de matchup door middel van promotie bekend gemaakt, maar afgelopen donderdag werd deze geannuleerd. Naar verluid vanwege het feit dat de Australische vechter na zijn eerdere uitje niet werd goedgekeurd door de Commissie. Eerder deze maand kwam ‘Powerdrill’ Powdrill tegenover zijn stadsgenoot uit Perth, Glen Austin te staan. Austin versloeg Powdrill met en knock-out in de eerste ronde. Dat schrijft de website Fightmag.

Regels zijn regels

“Wanneer je tegen iemand vecht, elk moment en met regels … dat bijt je dat uiteindelijk in je kont. Pas na 88 gevechten besef ik dat,” vertelde Powdrill tegen Fightmag. “Ik ben volgens mij in top shape, maar regels zijn regels.”
In de loop van zijn carrière verdiende Rob Powdrill onder andere wereldtitels in muay thai, kickboksen en boksen. Daarnaast scoorde hij 2-2 in professionele MMA-gevechten.

De potentiële datum voor zijn volgende gevecht moet moet nog worden vastgesteld. Meer informatie wordt verwacht in de komende weken.

Bekijk ook

Muaythai, ultieme training voor lichaam en geest

Afbeelding van abdurraouf ramesh abdullah via Pixabay Heb je ooit een te dikke Muaythai-vechter gezien? ...

Chico Martinez: “Ik maak niet weer dezelfde fout!”

Tijdens Enfusion in Eindhoven staat een knaller van een veteranen gevecht op de rol

Olympisch Muay Thai Gala in Nederland

The Art of Muay Thai, Eersel (foto: Mike Tomale) Zaterdag 30 november 2019 organiseerden Tiger ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page