Rob Powdrill vs. Wang Zhi Guo gaat niet door Nieuws
Nieuws

Rob Powdrill vs. Wang Zhi Guo gaat niet door

Rob Powdrill vs. Wang Zhi Guo gaat niet door
Rob Powdrill vs. Wang Zhi Guo gaat niet door

Verwacht werd dat de Australische muay thai vechter Rob Powdrill op 4 November zijn land zou vertegenwoordigen tijdens het aanstaande Wu Lin Feng kickbokstoernooi in het Melbourne Convention and Exhibition Centre. De all-rounder uit Perth zou vechten tegen de Chinese vechter Wang Zhi Guo in een drie ronde durende super licht-zwaargewicht gevecht.

Eerder aan het begin van deze week werd de matchup door middel van promotie bekend gemaakt, maar afgelopen donderdag werd deze geannuleerd. Naar verluid vanwege het feit dat de Australische vechter na zijn eerdere uitje niet werd goedgekeurd door de Commissie. Eerder deze maand kwam 'Powerdrill' Powdrill tegenover zijn stadsgenoot uit Perth, Glen Austin te staan. Austin versloeg Powdrill met en knock-out in de eerste ronde. Dat schrijft de website Fightmag.

Regels zijn regels

"Wanneer je tegen iemand vecht, elk moment en met regels ... dat bijt je dat uiteindelijk in je kont. Pas na 88 gevechten besef ik dat," vertelde Powdrill tegen Fightmag. "Ik ben volgens mij in top shape, maar regels zijn regels."
In de loop van zijn carrière verdiende Rob Powdrill onder andere wereldtitels in muay thai, kickboksen en boksen. Daarnaast scoorde hij 2-2 in professionele MMA-gevechten.

De potentiële datum voor zijn volgende gevecht moet moet nog worden vastgesteld. Meer informatie wordt verwacht in de komende weken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws