Rizin laat fans lang wachten op volgende vechtsport event Nieuws
Nieuws

Rizin laat fans lang wachten op volgende vechtsport event

Rizin laat fans lang wachten op volgende vechtsport event
Rizin laat fans lang wachten op volgende vechtsport event

Rizin zette twee evenementen op één dag neer aan het einde van 2018. Maar haar trouwe vechtfans zullen iets langer moeten wachten op de volgende show, want de Japanse organisatie laat er bijna vier maanden overheen gaan voordat ze terugkeert op 21 april.

Rizin 15 speelt zich af in de Yokohama Arena. Terwijl de bokswedstrijd van afgelopen nacht tussen Floyd Mayweather en Tenshin Nasukawa een vreselijk eenzijdige mismatch bleek te zijn, deed de aanwezigheid van de legendarische bokser wonderen voor de kaartverkoop.

De opkomst bij Rizin 14 was naar verluidt 29.105 wat de capaciteit van de Saitama Super Arena aardig belaste. Rizin Heisei’s Last Yarennoka begon heel vroeg in de ochtend op dezelfde locatie, maar wist nog steeds een publiek van 7.498 mensen te trekken.

Rizin vs Bellator

Gisteravond werd Kyoji Horiguchi de Rizin bantamweight-kampioen door Darrion Caldwell (Bellator kampioen) te verslaan. Maar hij is contractueel verplicht om de Amerikaan tegemoet te treden in een rematch bij Bellator en dat is een gevecht dat vóór april zou kunnen plaatsvinden.

LEES OOK: Floyd Mayeather verslaat kichbokser Tenshin

Ondertussen is Tenshin gepland om te vechten in Rise World Series op 10 maart. Ondanks dat hij gisteravond drie keer werd neergehaald door een veel grotere tegenstander, zegt hij hier klaar voor te zijn. De organisatie heeft interesse getoond in het matchen van Jiri Prochazka met de zwaargewicht toernooiwinnaar Mirko Filipovic.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws