Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler

Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler

Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler
Marvin Hagler (links)

Thomas Hearns, beweert dat de dood van Marvin Hagler veroorzaakt is door het COVID-19-vaccin. Hearns was een van de grootste rivalen van bokslegende Hagler.

Afgelopen zaterdag stierf Hagler (66) nadat hij met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Hearns, heeft nu geïnsinueerd dat Hagler’s dood als gevolg van de nawerking van het COVID-19-vaccin veroorzaakt is. Uren voor zijn dood, uploadde Hearns een foto van Hagler naar zijn sociale media. Het bijschrift suggereerde dat de voormalig kampioen ziek was vanwege zijn recente vaccinatie tegen het coronavirus.

Vaccineren stilgelegd

Op Instagram verklaart Hearns; ,,Een echte echte krijger. Bid voor de koning en zijn familie … hij vecht op de intensive care tegen de gevolgen van het vaccin! Het komt wel goed met hem, maar we kunnen de positieve energie en het gebed gebruiken voor zijn volledige herstel!”, schreef Hearns.

Met welk type vaccin Hagler werd toegediend is niet duidelijk. Het omstreden AstraZeneca vaccin welke trombose kan veroorzaken is in Nederland ook opgeschort. Er zijn ruim 300.000 afspraken afgezegd en het vaccineren twee weken stilgelegd, zo meld de media vandaag.

UPDATE: Op 15 maart weerlegde Haglers vrouw Kay de bewering echter expliciet door te schrijven: “Het was zeker niet het vaccin dat zijn dood veroorzaakte”, eraan toevoegend “Dit is niet het moment om onzin te praten.”

Op Facebook schreef ze: ,,Ik was de enige persoon die dicht bij hem stond tot het laatste moment, en ik ben de enige persoon die [weet] hoe het ging, zelfs zijn familie kent niet alle details en ik accepteer NIET om een of andere domme opmerking te lezen zonder echt te weten wat er is gebeurd ]. Het was zeker niet het vaccin dat zijn dood veroorzaakte. Mijn baby is in vrede vertrokken met zijn [gebruikelijke] glimlach en dit is niet het moment om onzin te praten.”

Bekijk ook

Glory kampioen Vakhitov bezoekt UFC: ‘Niets is zeker’

Artem Vakhitov, de Russische voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen is gespot bij de UFC

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page