Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler Nieuws
Nieuws

Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler

Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler

Thomas Hearns, beweert dat de dood van Marvin Hagler veroorzaakt is door het COVID-19-vaccin. Hearns was een van de grootste rivalen van bokslegende Hagler.

Afgelopen zaterdag stierf Hagler (66) nadat hij met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Hearns, heeft nu geïnsinueerd dat Hagler's dood als gevolg van de nawerking van het COVID-19-vaccin veroorzaakt is. Uren voor zijn dood, uploadde Hearns een foto van Hagler naar zijn sociale media. Het bijschrift suggereerde dat de voormalig kampioen ziek was vanwege zijn recente vaccinatie tegen het coronavirus.

Vaccineren stilgelegd

Met welk type vaccin Hagler werd toegediend is niet duidelijk. Het omstreden AstraZeneca vaccin welke trombose kan veroorzaken is in Nederland ook opgeschort. Er zijn ruim 300.000 afspraken afgezegd en het vaccineren twee weken stilgelegd, zo meld de media vandaag.

Rivaal: Covid-19 vaccin oorzaak dood van bokslegende Marvin Hagler

UPDATE: Op 15 maart weerlegde Haglers vrouw Kay de bewering echter expliciet door te schrijven: "Het was zeker niet het vaccin dat zijn dood veroorzaakte", eraan toevoegend "Dit is niet het moment om onzin te praten."

Op Facebook schreef ze: ,,Ik was de enige persoon die dicht bij hem stond tot het laatste moment, en ik ben de enige persoon die [weet] hoe het ging, zelfs zijn familie kent niet alle details en ik accepteer NIET om een of andere domme opmerking te lezen zonder echt te weten wat er is gebeurd ]. Het was zeker niet het vaccin dat zijn dood veroorzaakte. Mijn baby is in vrede vertrokken met zijn [gebruikelijke] glimlach en dit is niet het moment om onzin te praten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws