RINGS NIEUWEGEIN IN DE MAAK! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / RINGS NIEUWEGEIN IN DE MAAK!

RINGS NIEUWEGEIN IN DE MAAK!

RINGS NIEUWEGEIN IN DE MAAK SEPTEMBER 2017

RINGS NIEUWEGEIN IN DE MAAK SEPTEMBER 2017

Ons bereikt het nieuws dat het succesvolle Rings wederom met een top evenement gaat komen en wel aanstaande september. De Rings evenementen zijn altijd vol met spektakel en super vechters, en een plek waar talenten zich kunnen laten zien.

Bericht van de organisatie

Het succesvolle RINGS Amstelveen behoort alweer tot het verleden. Met de zomer in aantocht wordt er weer vooruit gekeken naar RINGS Nieuwegein.

Het laatste grote evenement waar de finaleplaatsen voor de RINGS LEAGUE FINALS te verdienen zijn. RINGS Nieuwegein wordt georganiseerd in het fantastisch mooie sportcomplex MERWESTEIN. Er wordt momenteel druk gewerkt aan de matchmaking en het belooft weer een mooi en strak georganiseerd evenement te worden met maximaal 17 partijen.

Zet deze datum vast in je agenda! En houdt natuurlijk onze site in de gaten voor meer info over het Rings evenement!

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page