RingFight Promotions Presents Enfusion 5th Anniversary Nieuws
Nieuws

RingFight Promotions Presents Enfusion 5th Anniversary

RingFight Promotions Presents Enfusion 5th Anniversary

Zaterdag 17 februari 2018 organiseert RingFight Promotions Presents Enfusion 5th Anniversary!

En wat een knaller van een Enfusion gala gaat dat worden, de nu al voorlopige fight card is om van te smullen op zijn Hollands gezegd. Wij noemen even enkele namen, Ismael Lazaar die het op al nemen tegen Luis Tavarez, Nordin Ben Moh tegen Albert Kraus, en Tayfun Ozcan tegen Andy Souwer, wat een een top programma. Maar ook zullen er in het voor programma talenten te zien zijn die een kans krijgen om zich zelf voor het grote publiek te laten zien.

Nog even wachten voor de Enfusion fans

Het is nog wel even wachten voor de fans van boven genoemde vechters, maar intussen hoeft men zich niet te vervelen als Enfusion fan. Want Enfusion 55 in Amsterdam (sporthallen zuid) staat nog op het programma op 11 november aanstaande, en natuurlijk FightSense Enfusion Live wat op 2 december aanstaande gehouden wordt. En laten wij Enfusion Live Abu Dhabi presented by Julie Kitchen wat op 8 december zal plaatsvinden in Abu Dhabi. Een druk schema dus voor de Enfusion vechters!

RingFight Promotions Presents Enfusion 5th Anniversary
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws