RINGARTSEN: 'Stop vechtsport events tijdens corona crisis' Nieuws
Nieuws

RINGARTSEN: 'Stop vechtsport events tijdens corona crisis'

RINGARTSEN: 'Stop vechtsport events tijdens corona crisis'
RINGARTSEN: 'Stop vechtsport events tijdens corona crisis'

De Association of Ringside Physicians dringt aan op beëindiging van alle vechtsport events tijdens de corona pandemie.

Een beroepsvereniging met kennis van zaken op het gebied van gezondheid en veiligheid is voorstander van het stopzetten van vechtsporten tot de COVID-19-pandemie voorbij is.

De raad van bestuur van de Association of Ringside Physicians heeft maandag een verklaring afgelegd waarin wordt aangedrongen op uitstel van alle vechtsport evenementen totdat het nieuwe coronavirus is ingedamd, ongeacht hoeveel mensen het evenement bijwonen.

Te gevaarlijk

Het advies komt op dezelfde dag dat het nieuws kwam dat de UFC op 18 april doorgaat met UFC 249, op een nader te bepalen locatie, met een hoofdevenement tussen Tony Ferguson vs. Justin Gaethje.

Naast bezorgdheid over de gezondheid van de vechters en alle anderen die verband houden met een vechtsport evenement, merkte het bestuur ook op dat het niet ongebruikelijk is dat vechtsporters na gevechten medische aandacht nodig hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws