'Rijke ballenlikkers!' Geef elkaar een mobieltje en hou je mond Nieuws
Nieuws

'Rijke ballenlikkers!' Geef elkaar een mobieltje en hou je mond

'Rijke ballenlikkers!' Geef elkaar een mobieltje en hou je mond

Fans reageren op UFC-ster Conor McGregor en Facebook baas Mark Zuckerberg nadat beide elkaar complimenten gaven over hun vechtkwaliteiten. Zuckerberg poste een video waarin hij MMA-traint en topvechter McGregor was daar zeer lovend over.

De interactie van Conor McGregor met Mark Zuckerberg is een cross-over die niet veel MMA-fans hadden verwacht. McGregor en een groot deel van zijn collega UFC-vechters hebben onlangs echter gereageerd op de Instagram-trainingspost van de Meta-oprichter en CEO.

Ballenlikkers

Waar sommige het wel konden waarderen waren andere kritisch en vonden het een potje heen en weer slijmen. De reacties waren dan ook divers op wat McGregor en Zuckerberg elkaar toewenste. ,,Yo!!! Verdomd geweldig Mark!", reageerde de Ier. Zuckerberg reageerde met dank op het antwoord van de voormalige lichtgewicht kampioen en sprak zijn wens uit om hem weer in actie te zien.

Fans reageerden met hilarische reacties. Een fan beschimpte de twee en vroeg hen hun mond te houden: ,,Rijke ballenlikkers!! Geef elkaar een mobieltje en hou je mond!!" Een andere fan verklaarde dat deze nieuwe vriendschap tussen de Ier en Zuckerberg hem ertoe zal aanzetten om twee keer na te denken voordat hij het Facebook-beleid schendt:

,,McGregor zal de volgende keer dat hij de gemeenschapsnormen op Facebook overtreed wel twee keer nadenken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws