Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video) Nieuws
Nieuws

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews, een persconferentie, open workouts en de staredown voor het Hit It event waar zij tegen elkaar vechten.

Zowel Rico Verhoeven als Hesdy Gerges lieten de aanwezige pers zien hoe zij er beiden in staan. Het was een besloten bijeenkomst waar ook onze redactie bij aanwezig was. De open trainingen lichtte een tipje van de sluier op over de fitheid van beide vechters.

Samen met hun trainers werd er gewerkt en was te zien welke kracht Verhoeven en Gerges op elkaar los zullen laten. De stoten van Verhoeven klonken als bommen door de zaal. De krachtige kicks van Gerges idem dito.

,,Vergis jullie niet, het wordt geen partijtje aaien of vooraf geoefend gevecht", aldus Verhoeven die nog eens aanstipt dat het voor het echie is. 29 oktober zijn Verhoeven en Gerges te zien tijdens Hit It in Ahoy, Rotterdam. Toegang vanaf 12 jaar wat uniek is voor een vechtsport event van deze statuur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws