Home / Nieuws / RICO VS BADR 2: Verrassende verschuiving winnaar in de polls

RICO VS BADR 2: Verrassende verschuiving winnaar in de polls

De Rico vs Badr 2 clash blijft de gemoederen flink bezig houden, er lijkt teen verschuiving in de favoriet te zijn.

Nog maar een paar weken en de twee kickboks giganten Rico Verhoeven en Badr Hari zullen elkaar voor de tweede keer ontmoeten in de ring, deze keer op 21 december in het Gelredome, Arnhem.

Een aantal grote Facebook Kickboks community’s houden al een tijd Polls en enquete bij over de eventuele uitslag van de partij, er blijkt een flinke verschuiving te zijn ontstaan over wie gaat winnen.

Van underdog naar favoriet

Daar waar eerst Verhoeven als de favoriet werd bestempeld lijkt de meter nu uit te slaan richting Badr. De polls gaven eerst een stand aan van gemiddeld 65% winst voor Verhoeven, daar waar hij nu 43,5% is, Badr stond 35% en wordt op 56,5% gewaardeerd en lijkt van de underdog positie af te zijn.

Zowel FightNews (+134.317 volgers) als We Are Kickboxers (+147.840 volgers) zie een grote verschuiving in het voordeel van K-1 kickboks legende Badr. Wil je de Polls zelf blijven volgen dan is het de moeite waard deze twee Facebook pagina’s in de gaten te houden. Natuurlijk zal onze redactie kort voor de wedstrijd nog een update geven over de laatste stand.

Bekijk ook

HOU JE BEK: UFC-ster Conor McGregor gaat los op Nate Diaz

Screenshot: Nate Diaz (L) en Conor McGregor (R) Conor McGregor ging flink los op oude ...

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

Joanna Jedrzejczyk, voormalig UFC-kampioen strogewicht bij devrouwen, plaatste zondag een cryptisch bericht op sociale media.

Internetpester krijgt pak slaag van MMA-vechters (video)

Keyboard warriors en internet pesters zijn helaas tegenwoordig maar al te gewoon, vooral in de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page