Rico Verhoeven's tegenstander voor Glory 46 China vrijdag aangekondigd! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven’s tegenstander voor Glory 46 China vrijdag aangekondigd!

Rico Verhoeven’s tegenstander voor Glory 46 China vrijdag aangekondigd!

Rico Verhoeven’s volgende tegenstander wordt deze vrijdag in Guangzhou (China) aangekondigd.

GLORY 46 vindt plaats op 14 oktober in China en het zal de eerste keer zijn dat Rico Verhoeven in China zal vechten, op wat de verwachtingen zijn, een groots evenement beloofd te worden. Dat de Chinezen zullen uitpakken is een feit; het is namelijk de eerste keer dat Glory in China georganiseerd wordt. Dat men indruk wil maken kunnen wij afleiden uit de promotie-acties die er tot nu toe zijn geweest vanuit Glory.

Persconferentie live te volgen

Via een livestream op GLORY CHINA Weibo, is de persconferentie vrijdagmorgen via GLORY Facebook pagina te volgen! Naast het gevecht van Rico Verhoeven zal ook de volledige matchmaking aangekondigd worden! Speculaties over wie de tegenstander van Rico Verhoeven zal zijn, doen al aardig de ronde op sociaal media. Echter leert de ervaring, dat deze wel een faliekant mis kunnen zijn. Het wordt dus gewoon even afwachten tot Vrijdag 18 Augustus aanstaande om te vernemen met wie Verhoeven de spreekwoordelijke degens kruist.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page