Rico Verhoeven's tegenstander voor Glory 46 China vrijdag aangekondigd! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven's tegenstander voor Glory 46 China vrijdag aangekondigd!

Rico Verhoeven's tegenstander voor Glory 46 China vrijdag aangekondigd!

Rico Verhoeven's volgende tegenstander wordt deze vrijdag in Guangzhou (China) aangekondigd.

Rico Verhoeven's tegenstander voor Glory 46 China vrijdag aangekondigd!

GLORY 46 vindt plaats op 14 oktober in China en het zal de eerste keer zijn dat Rico Verhoeven in China zal vechten, op wat de verwachtingen zijn, een groots evenement beloofd te worden. Dat de Chinezen zullen uitpakken is een feit; het is namelijk de eerste keer dat Glory in China georganiseerd wordt. Dat men indruk wil maken kunnen wij afleiden uit de promotie-acties die er tot nu toe zijn geweest vanuit Glory.

Persconferentie live te volgen

Via een livestream op GLORY CHINA Weibo, is de persconferentie vrijdagmorgen via GLORY Facebook pagina te volgen! Naast het gevecht van Rico Verhoeven zal ook de volledige matchmaking aangekondigd worden! Speculaties over wie de tegenstander van Rico Verhoeven zal zijn, doen al aardig de ronde op sociaal media. Echter leert de ervaring, dat deze wel een faliekant mis kunnen zijn. Het wordt dus gewoon even afwachten tot Vrijdag 18 Augustus aanstaande om te vernemen met wie Verhoeven de spreekwoordelijke degens kruist.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws