Rico Verhoeven's dochter (7) wil ook vechten: 'Ze heeft mijn mentaliteit' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven's dochter (7) wil ook vechten: 'Ze heeft mijn mentaliteit'

Rico Verhoeven's dochter (7) wil ook vechten: 'Ze heeft mijn mentaliteit'

Rico Verhoeven is de beste kickbokser ter wereld, niet alleen is hij vechter maar ook vader, en zijn 7-jarige dochter wil in de voetsporen van de atleet treden.

Het is de droom van elke vader dat een kind in zijn voetsporen treed. In een interview met blad Linda verteld Verhoeven dat zijn dochter ambities heeft om te gaan vechten. ,,Ze heeft ook mijn mentaliteit, ik vind het gewoon eng", zegt Verhoeven tegen Karsu Dönmez in het dubbel interview.

Gewoon eng

,,Ze wilde met mij trainen, maar ik zei: ‘Papa is geen leuke trainer, hè? Als je iets niet goed doet, zegt papa dat duizend keer tegen je.’ Ze wilde het toch. Dus nu trainen we samen.” Dat dit niet alleen goed nieuws is voor Verhoeven, maar ook de fans is duidelijk.

Als het talent inderdaad is overgebracht dan kunnen de fans uitzien naar nog een Verhoeven in de ring. De koning van het kickboksen begon zelf ook op jeugdige leeftijd en kent de valkuilen. Een betere trainer is er dus niet denkbaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws