Rico Verhoeven:'Actieheld voor tieners van nu' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven:'Actieheld voor tieners van nu' (video)

Rico Verhoeven:'Actieheld voor tieners van nu' (video)

Rico Verhoeven is de beste kickbokser ter wereld en wil graag een voorbeeld zijn voor de jeugd. Waarvan hij zegt dat deze actiehelden nodig hebben.

Gisteren ging de nieuwe docuserie ‘Rico: Dream Big' in premiere die vanaf 4 maart te zien zal zijn op Amazon Prime video. Daarin is te zien welke weg de kickbokskampioen gegaan is naar de top en wat hij daarvoor heeft moeten laten en doen. Maar hij is nog niet daar waar hij wil zijn, acteur in Hollywood of toch wel?

In ‘Rico: Dream Big' is te zien hoe Verhoeven een filmcarrière in Hollywood nastreeft. In een interview met het NRC zegt Verhoeven dat hij denkt dat de tijd rijp is voor hem als acteur en ziet zich als de nieuwe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en The Rock als actie helden die de jeugd inspireren.

Grote namen

„Je had de lichting van Stallone en Schwarzenegger, die nu allebei in de zeventig zijn. Maar ook de sterren van de afgelopen decennia, zoals The Rock, zijn inmiddels rond de vijftig", zegt Verhoeven tegen de krant. ,,Elke generatie heeft zijn eigen actiehelden nodig. " (Gaat verder onder video)

,,En ik zou oprecht niet weten waarom ik dat niet zou kunnen zijn voor de tieners van nu.” Of Verhoeven er in is geslaagd zijn doel in Hollywood te bereiken is niet vrijgegeven. Dit zou het einde van de docuserie namelijk verraden. Kijken dus om te zien of het hem gelukt is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws