Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten!

Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten!

Gisteravond zag een groot publiek in Cardiff, Anthony Joshua vier wereldtitels boksen op zijn naam schrijven. De gehypte partij tegen de Nieuw Zeelandse Joseph Parker bleek echter niet zo’n spektakel als de fans was beloofd of op hadden gehoopt. De partij kwam wat langzaam op gang en eindigde in een unaniem besluit overwinning voor Joshua, die naast vier wereldtitels ook nog eens 22 miljoen pond mee naar huis nam.

Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten!

Rico Verhoeven vergelijkt zichzelf met Anthony Joshua

De bokswedstrijd was live te volgen op TV bij RTL en werd voor besproken door GLORY zwaargewicht wereldkampioen Rico Verhoeven en Arnold van der Leijden oud Olympisch bokser. Op de vraag of Rico Verhoeven het meende ooit Joshua te hebben genoemd als tegenstander in 2017, “Ik heb iedereen gehad van mijn sport”, zei Verhoeven destijds tegen FHM. “Er is geen kickbokser waar ik heel graag tegen zou willen vechten. Het zou me wel heel tof lijken om een crossgevecht te doen richting het boksen.”

“Dan spelen we een kickbokspartij en een bokspartij en komen we allebei in elkaars wereld. Zo open je een heel nieuwe deur, dus dat soort dingen lijken me heel leuk.” vervolgde Verhoeven destijds.

Nu geen kans om te winnen in het boksen tegen Joshua

Arnold van der Leijden was er duidelijk over, hoe goed Verhoeven ook kan kickboksen en de absolute wereldkampioen bij GLORY is, ziet van der Leijden Verhoeven nu niet echt een kans maken. “Schoenmaker blijf bij je leest,” doe waar je goed in bent en blijf bij het kickboksen zegt van der Leijden. Echter stipt Verhoeven aan dat als hij de uitdaging ooit aangaat om de boksring in te stappen tegen Joshua hij een gedegen voorbereiding zou willen. Eerst hier en daar boksen om een nog bredere ervaring op te doen. Ook verwees hij naar de partij tussen Floyd Mayweather tegen Connor McGregor.

Overigens is Verhoeven geen onbekende met boksen en is hij dit zelfs gaan beoefenen om zijn eigen technieken te verbeteren. Zullen wij deze beide zwaargewichten ooit tegenover elkaar zien? Wie weet!

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page