Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten!

Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten!

Rico Verhoeven ziet een gevecht tegen Anthony Joshua wel zitten!

Rico Verhoeven vergelijkt zichzelf met Anthony Joshua

De bokswedstrijd was live te volgen op TV bij RTL en werd voor besproken door GLORY zwaargewicht wereldkampioen Rico Verhoeven en Arnold van der Leijden oud Olympisch bokser. Op de vraag of Rico Verhoeven het meende ooit Joshua te hebben genoemd als tegenstander in 2017, "Ik heb iedereen gehad van mijn sport", zei Verhoeven destijds tegen FHM. "Er is geen kickbokser waar ik heel graag tegen zou willen vechten. Het zou me wel heel tof lijken om een crossgevecht te doen richting het boksen."

"Dan spelen we een kickbokspartij en een bokspartij en komen we allebei in elkaars wereld. Zo open je een heel nieuwe deur, dus dat soort dingen lijken me heel leuk." vervolgde Verhoeven destijds.

Nu geen kans om te winnen in het boksen tegen Joshua

Arnold van der Leijden was er duidelijk over, hoe goed Verhoeven ook kan kickboksen en de absolute wereldkampioen bij GLORY is, ziet van der Leijden Verhoeven nu niet echt een kans maken. "Schoenmaker blijf bij je leest," doe waar je goed in bent en blijf bij het kickboksen zegt van der Leijden. Echter stipt Verhoeven aan dat als hij de uitdaging ooit aangaat om de boksring in te stappen tegen Joshua hij een gedegen voorbereiding zou willen. Eerst hier en daar boksen om een nog bredere ervaring op te doen. Ook verwees hij naar de partij tussen Floyd Mayweather tegen Connor McGregor.

Overigens is Verhoeven geen onbekende met boksen en is hij dit zelfs gaan beoefenen om zijn eigen technieken te verbeteren. Zullen wij deze beide zwaargewichten ooit tegenover elkaar zien? Wie weet!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws