Rico Verhoeven winnaar GLORY Knockout van het jaar 2017 Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven winnaar GLORY Knockout van het jaar 2017

Rico Verhoeven winnaar GLORY Knockout van het jaar 2017

De prijs voor de GLORY Knockout van het jaar 2017 is toegekend aan Rico Verhoeven

GLORY kent veel prijzen voor de vechters in haar organisatie zoals de nieuwkomer van het jaar, maar ook voor degene die de mooiste knockout heeft gemaakt tijdens het seizoen. Over het jaar 2017 is er gekeken naar vechters die KO's uitdeelden, zoals Zinedine Hameur-Lain, voor zijn winst op Brian Collete op GLORY 44 CHICAGO in het licht-zwaargewichttoernooi. Echter ging Rico Verhoeven er met de prijs vandoor voor de Knockout van het jaar 2017. Elke nominatie was een sterke kanshebber, maar de partij die opviel door de meeste fans kwam in de eindejaarsshowdown tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

Rico Verhoeven winnaar GLORY Knockout van het jaar 2017

Meer genomineerden maar de KO van Rico was de topper

De grootste strijd van het jaar eindigde met de grootste knock-out van het jaar terwijl de 'King of Kickboxing' zijn kroon zeker stelde. Ben Saddik had de zwaargewicht kampioen in de problemen gebracht in de eerste ronde maar Verhoeven kwam terug om het gevecht te domineren en eindigde het uiteindelijk nadrukkelijk tegen het einde van de vijfde ronde. Anvar Boynazarov, was ook genomineerd voor zijn prachtige knock-out tegen Fabio Pinca in het GLORY 47 LYON vedergewicht toernooi, Kevin Vannonstrand, voor zijn lazer nauwkeurige knie naar de buik die Boynazarov op GLORY 48 NEW YORK tegenhield. Echter missen wij de KO die Hesdy Gerges op GLORY Amsterdam te verwerken kreeg van zijn tegenstander Mladen Brestovac, want dit was volgens velen toch ook een echte kanshebber.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws