Rico Verhoeven verslaat Hesdy Gerges op 'KO' bij Hit It
Home / Nieuws / Rico Verhoeven verslaat Hesdy Gerges op ‘KO’ bij Hit It

Rico Verhoeven verslaat Hesdy Gerges op ‘KO’ bij Hit It

Rico Verhoeven versloeg vanavond Hesdy Gerges tijdens Hit It in Ahoy in wat hun vierde ontmoeting was in de kickboksring. Verhoeven wiens Glory titel niet op het spel stond moest de volle vijf rondes met Gerges het gevecht aan.

Het was niet alleen de vierde keer dat Verhoeven en Gerges elkaar troffen maar ook de vierde keer dat de koning van het kickboksen te sterk was voor zijn rivaal. Het eerste gevecht tussen de twee vond plaats in 2011 tijdens SUPERKOMBAT Fight Club, Roemenië.

De twee zouden elkaar nog twee keer ontmoeten onder andere bij Glory waar een flinke ruzie aan vooraf ging. Vanavond was het dan op Hit It in Ahoy, Rotterdam waar Verhoeven en Gerges die zijn laatste wedstrijd vocht elkaar voor het laatst in de ring ontmoeten.

Werken op het lichaam

Het gevecht op Hit It ging redelijk gelijk op in de eerste ronde. Verhoeven die vooruit vocht dreef Gerges in zijn achterwaarts. De volgende rondes werd het tempo opgevoerd en kreeg Gerges het zwaar maar bleef standvastig vechten. De vechters werkten veel op het lichaam. Hier en daar gevolgd door een high of lowkick.

In ronde twee ging Gerges even neer maar herpakte zich. Het gevecht ging over vijf rondes waar in de laatste seconden Verhoeven zijn rivaal in een hoek van de ring dreef en een stoten barrage losliet op Gerges. De scheids rechter greep in waardoor de winst naar Verhoeven ging op Technisch knockout.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page