Rico Verhoeven Vecht op Glory China in oktober - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven Vecht op Glory China in oktober

Rico Verhoeven Vecht op Glory China in oktober

Rico Verhoeven vecht hoofdpartij op Glory China oktober 2017

Verschillende nieuws bronnen vermelden dat Rico Verhoeven zal aantreden op Glory China aanstaande oktober. Een tegenstander is nog niet bekend gemaakt, en zou nog naar worden gezocht. Wellicht dat dit een Chinese uitdager zal zijn om Glory China een vliegende start te geven.

Al eerder gesproken over China

Verhoeven strijd tegen Lazaar kopte de GLORY 41 superfight Reeks bovenaan de UFC Fight Pass op 20 mei, het was de eerste keer dat Verhoeven vocht op UFC’s zeer succesvolle streaming platform. Glory vond het belangrijk hun zwaargewicht kampioen aan de voorkant aan de UFC Fight Pass abonnees te laten zien. Zozeer zelfs, dat ze het gevecht de GLORY 41 kaart op ESPN3 hebben laten verwijderen, want daar stond het oorspronkelijk voor gepland.

Noodzakelijk voor Glory om Verhoeven te laten vechten in China

En het lijkt erop dat ze het gevoel hebben dat het noodzakelijk is om Verhoeven klaar te hebben voor wanneer zij hun debuut in China maken voordat hij ergens anders vecht. In september vorig jaar verwierf, Yao Capital, de private equity firma van NBA-speler Yao Ming, een aanzienlijk belang in Glory, dit zal helpen in de vooruitgang om de Aziatische markt te betreden.

Nieky Holzken ook naar Glory China

Eerder gingen er al geruchten die overigens niet bevestigd zijn dat Nieky Holzken ook zou gaan vechten in China? Dit werd versterkt door het feit dat hij een lange tijd in Thailand doorbracht om te trainen na zijn nederlaag tegen Cedric Doumbe. Echter komt de geruchten stroom altijd gestaag op gang maar hebben wij dit nog niet kunnen laten bevestigen. Het zou wel een goede stap zijn om Holzken aan te laten treden in China. En zal hij zeker aan populariteit winnen aldaar.

Rico Verhoeven vecht hoofdpartij op Glory China oktober 2017

Bekijk ook

100.000 extra voor Anderson Silva na falen Julio Cesar Chavez Jr

Anderson Silva (46) mag 100.000 dollar extra bijschrijven zonder er maar iets voor te hebben hoeven doen

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans (41) maakt rentree

Voormalig UFC-kampioen Rashad Evans breekt zijn pensioen af, vertelde zijn manager, Ali Abdelaziz gisteren, aan ESPN's Brett Okamoto.

VIDEO: Vechter neer na dodelijke elleboog en knie

Boksen met de blote vuist is inmiddels al geen unicum meer, MMA-vechten zonder handschoenen wel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page