Rico Verhoeven: Tyson Fury kan weer de beste bokser ter wereld zijn! Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: Tyson Fury kan weer de beste bokser ter wereld zijn!

Rico Verhoeven: Tyson Fury kan weer de beste bokser ter wereld zijn!

Fury heeft op 9 juni een comeback-gevecht tegen Sefer Seferi

Zijn langverwachte terugkeer zal zijn eerste wedstrijd zijn sinds hij Wladimir Klitschko versloeg in november 2015. Maar kickboks legende Verhoeven gelooft dat de zelfbenoemde Gyspy King alles in zich heeft om terug te keren naar de top. "Hij kan naar mijn mening de allerbeste zijn, ik train al jaren met de man, ik heb hem zien groeien. Ik heb hem door ups en downs zien gaan en hij heeft gewoon iets speciaals," zegt Verhoeven.

Hij kan orthodox of linkshandig vechten

"Hij is zo groot, maar hij beweegt zo gemakkelijk, alle andere kanshebbers zien dat. Hij heeft snelle handen, hij kan een stootje hebben, maar hij kan ook een klap uitdelen. Kijk hoe hij met Vladimir Klitschko speelde, het was een heel ander gevecht met Klitschko vs Anthony Joshua natuurlijk, maar Klitschko kon geen echte stoot uitdelen. Dat is wat ik zelf ook doe in mijn sport, ik vecht tegen mijn tegenstander, maar ik laat ze ook zichzelf bestrijden. Ik speel met hun gedachte," aldus Verhoeven.

Ik kijk uit naar mijn Britse debuut, zegt Verhoeven.

"Britse fans zijn echte vechtsport fans en ze geven er alles voor, of het nu een Engelse vechter is of niet waar ze voor komen. Ik waardeer dat en dat is alles wat we willen als vechters. We willen dat mensen plezier hebben als we de ring in gaan en vechten," vervolgt Verhoeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws