Rico Verhoeven: Tyson Fury kan weer de beste bokser ter wereld zijn! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven: Tyson Fury kan weer de beste bokser ter wereld zijn!

Rico Verhoeven: Tyson Fury kan weer de beste bokser ter wereld zijn!

Als het aan GLORY kickboks kampioen Rico Verhoeven ligt zal Tyson Fury binnen afzienbare tijd weer de beste zwaargewicht bokser ter wereld zijn. In een interview met de Engelse krant The Daily Star spreekt Verhoeven ronduit over Tyson Fury en zijn eigen debuut op engelse bodem op 2 juni tijdens GLORY 54 waar hij tegen zwaargewicht Mladen Brestovac zijn titel zal verdedigen.

Fury heeft op 9 juni een comeback-gevecht tegen Sefer Seferi

Zijn langverwachte terugkeer zal zijn eerste wedstrijd zijn sinds hij Wladimir Klitschko versloeg in november 2015. Maar kickboks legende Verhoeven gelooft dat de zelfbenoemde Gyspy King alles in zich heeft om terug te keren naar de top. “Hij kan naar mijn mening de allerbeste zijn, ik train al jaren met de man, ik heb hem zien groeien. Ik heb hem door ups en downs zien gaan en hij heeft gewoon iets speciaals,” zegt Verhoeven.

Hij kan orthodox of linkshandig vechten

“Hij is zo groot, maar hij beweegt zo gemakkelijk, alle andere kanshebbers zien dat. Hij heeft snelle handen, hij kan een stootje hebben, maar hij kan ook een klap uitdelen. Kijk hoe hij met Vladimir Klitschko speelde, het was een heel ander gevecht met Klitschko vs Anthony Joshua natuurlijk, maar Klitschko kon geen echte stoot uitdelen. Dat is wat ik zelf ook doe in mijn sport, ik vecht tegen mijn tegenstander, maar ik laat ze ook zichzelf bestrijden. Ik speel met hun gedachte,” aldus Verhoeven.

Ik kijk uit naar mijn Britse debuut, zegt Verhoeven.

“Britse fans zijn echte vechtsport fans en ze geven er alles voor, of het nu een Engelse vechter is of niet waar ze voor komen. Ik waardeer dat en dat is alles wat we willen als vechters. We willen dat mensen plezier hebben als we de ring in gaan en vechten,” vervolgt Verhoeven.

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page