Video: Rico Verhoeven traint bij Superpro Samui in Thailand voor Glory 46! Nieuws
Nieuws

Video: Rico Verhoeven traint bij Superpro Samui in Thailand voor Glory 46!

Video: Rico Verhoeven traint bij Superpro Samui in Thailand voor Glory 46!

Ultieme voorbereiding voor Rico Verhoeven in Thailand bij Superpro Samui!

Wereld Kampioen Rico Verhoeven bereidt zich voor in Thailand op trainings kamp bij Superpro Samui. Zijn partij in China tegen Anderson Da Silva staat volgende week zaterdag bij GLORY 46 op de rol. Dit zal zowel voor Verhoeven als voor GLORY de eerste keer zijn dat men op het vasteland van China met de promotie aanwezig zal zijn.

Keiharde training

Van Verhoeven wordt wel eens gezegd dat hij te lief is voor zijn tegenstanders, en zichzelf wil vrijwaren van knockouts. Maar eerlijk gezegd is het goed hem niet te onderschatten, de man is niet voor niets wereld kampioen. Als je hem dan ook ziet trainen zal hij zeker de partij niet weg gaan geven aan Da Silva die vanuit een MMA achtergrond komt. Echter is Da Silva ook niet iemand waar je zomaar omheen loopt, alhoewel zijn laatste gevechten niet bepaald een schoolvoorbeeld zijn.

Superpro is gelegen op het mooie en populaire eiland Koh Samui in Thailand

Superpro Muay Thai Samui is de beste kwaliteit Muay Thai Camp en Muay Thai School die Thailand te bieden heeft. Superpro Samui heeft haar deuren geopend voor alle niveaus en leeftijden en kan iedereen helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu een professional bent die komt voorbereiden op een Muay Thai of MMA gevecht, of een totale beginner die enkel technieken wil leren, iedereen is welkom in Superpro Samui.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws