Rico Verhoeven traint acteur en stand-up comedian Kevin Hart – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven traint acteur en stand-up comedian Kevin Hart

Rico Verhoeven traint acteur en stand-up comedian Kevin Hart

Dat Rico Verhoeven verder kijkt dan het kickboksen is reeds bekend. De ongeslagen GLORY wereldkampioen kickboksen ambieert onder andere een film carrière als acteur, maar is ook inmiddels het zakenleven ingedoken. Wat beter dan inspiratie opdoen met een man als Kevin Hart.

Schoenen verkoper

Voor wie Kevin Hart niet kennen , hij is een Amerikaanse acteur, komiek, regisseur, producent en schrijver. Als amateur stand-upkomiek won hij wedstrijden op lokale podia en hij nam ontslag als schoenenverkoper om beroepskomiek te worden. Afgelopen week was hij te zien in de Ziggo Dome met zijn show “Irresponsible”, waar ook Rico Verhoeven aanwezig was.

Inspiratie

Zoals Rico Verhoeven een inspiratie en rol model is voor velen, ziet hij klaarblijkelijk Kevin Hart als een voorbeeld. “This man is a huge inspiration, thanks for the time bro”, schrijft Verhoeven op Instagram. Via hetzelfde medium deelde hij dan ook diverse berichten waar hij zijn bewondering voor Hart niet onder stoelen of banken steekt. Ook trainde de twee samen en aan de foto te zien is Hart geen onbekende met het kickboksen.

De start van iets groters

Verhoeven vervolgt op Instagram; “Got my man @kevinhart4real looking like a pro kick boxerI thank you for being an inspiration…..on every level entrepreneur/actor/athlete/dad. PS. This was more then just two people training together this was the start of something bigger.” De start van iets groters dus?

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page