Rico Verhoeven traint acteur en stand-up comedian Kevin Hart Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven traint acteur en stand-up comedian Kevin Hart

Rico Verhoeven traint acteur en stand-up comedian Kevin Hart

Schoenen verkoper

Voor wie Kevin Hart niet kennen , hij is een Amerikaanse acteur, komiek, regisseur, producent en schrijver. Als amateur stand-upkomiek won hij wedstrijden op lokale podia en hij nam ontslag als schoenenverkoper om beroepskomiek te worden. Afgelopen week was hij te zien in de Ziggo Dome met zijn show "Irresponsible", waar ook Rico Verhoeven aanwezig was.

Inspiratie

Zoals Rico Verhoeven een inspiratie en rol model is voor velen, ziet hij klaarblijkelijk Kevin Hart als een voorbeeld. "This man is a huge inspiration, thanks for the time bro", schrijft Verhoeven op Instagram. Via hetzelfde medium deelde hij dan ook diverse berichten waar hij zijn bewondering voor Hart niet onder stoelen of banken steekt. Ook trainde de twee samen en aan de foto te zien is Hart geen onbekende met het kickboksen.

De start van iets groters

Verhoeven vervolgt op Instagram; "Got my man @kevinhart4real looking like a pro kick boxerI thank you for being an inspiration.....on every level entrepreneur/actor/athlete/dad. PS. This was more then just two people training together this was the start of something bigger." De start van iets groters dus?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws