Rico Verhoeven In de Ring Tegen Alistair Overeem Het Ultieme Gevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Rico Verhoeven In de Ring Tegen Alistair Overeem Het Ultieme Gevecht

Rico Verhoeven In de Ring Tegen Alistair Overeem Het Ultieme Gevecht

Rico Verhoeven in de ring tegen Alistair Overeem het ultieme gevecht voor velen!

Als je de gemiddelde vechtsport fan zou vragen wat voor hen het ultieme gevecht zou zijn dan staat een gevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem hoog op het lijstje. Recentelijk werd er een enquete gehouden onder die hard vechtsport liefhebbers hier bij Vechtsport-Online.nl waar men de volgende keuzes kreeg. Stel je ultieme gevecht samen, en uit de verschillende divisies. Dat was niet tegen dove mans oren gezegd, sterker nog de meest wilde combinaties kwamen uit de enquete.

Rico Verhoeven in de ring tegen Alistair Overeem het ultieme gevecht voor velen!

Rico Verhoeven knock out tegen Alastair Overeem

De wildste combinaties ontstonden, zo zag men graag Gokhan Saki tegen Rico Verhoeven, maar ook Badr Hari tegen Anthony Joshua (een ietwat vreemde combi). Echter met 95% wilde men Rico Verhoeven zien vechten tegen Alistair Overeem, en wat de uitslag betreft was men het eens Rico Verhoeven knock out in de eerste ronde. De reden dat men de knockout aangaf was het feit dat Rico goed is in staand vechten, ooit wel eens een uitstapje had gemaakt richting de MMA. Maar dat Overeem hem snel naar de grond zou werken en via knock out uit zou schakelen.

Glory versus UFC

In het geval dat er inderdaad een gevecht tussen deze twee grootheden plaats zou vinden dan zou dit betekenen dat er twee divisies tegen over elkaar zouden staan. Het zou dan Glory versus UFC zijn. Op zich niet eens zo’n gekke gedachte, want waarom niet de spanning extra verhogen? Bovendien zou dit betekenen dat er een grote kans bestaat dat rivalen elkaar toch nog zouden treffen. Zoals Gokhan Saki die de uitstap naar de UFC heeft gemaakt en daar gisteren een contract ondertekende, deze zou dan tegenover Rico Verhoeven komen te staan. Dat zou pas echt een knaller worden.

Utopische gedachten

Voorlopig zal het er wel niet van komen het gedroomde gevecht tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem, of toch wel? Het zou zomaar kunnen want er is ook nog zoiets als de raming industrie met bijvoorbeeld de Playstation spellen als UFC. Wat makkelijker is er om daar een Glory versus UFC aan toe te voegen. Wij wachten af…..

 

 

 

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page