Rico Verhoeven opgelicht! Kan fluiten naar €70.000 Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven opgelicht! Kan fluiten naar €70.000

Rico Verhoeven opgelicht! Kan fluiten naar €70.000

Rico Verhoeven, Glory wereldkampioen kickboksen blijkt te zijn opgelicht voor 70.000 euro. Een voorgestelde sponsordeal blijkt een grote leugen te zijn.

Je moet wel ballen hebben wil je de beste kickbokser ter wereld, Verhoeven op te lichten. Toch deed oplichtster Tiffany van D. (49) het. De dame in kwestie wilde in Scheveningen een extravagant strandpaviljoen genaamd 'Soulsistah' openen. Daarvoor was geld nodig en werd ook Verhoeven benaderd.

Van D. deed Verhoeven het voorstel boegbeeld te worden voor de strandtent. Er werd een sponsorovereenkomst voor een wereldtitelgevecht gesloten, waar 70.000 mee gemoeid was. Deze krijgt Verhoeven echter niet gestort. Toch leek het een legitiem voorstel maar blijkt een scam.

Oplichtster

,,We deden her en der navraag. Alle seinen gingen op groen”, zegt Rico’s manager Karim Erja tegen DPG. Net voor het wereldtitelgevecht op 23 oktober 2021 met Jamal Ben Saddik werd het stil. Op de kickboksbroek prijkte het logo van Soulsistah, maar er werd nooit een handtekening gezet onder een contract.

,,Maar wij zijn van een man een man, een woord een woord”, Aldus Erja. Wat aangeeft dat er op vertrouwen blijk te zijn gehandeld. Van D. zit inmiddels in voorarrest en heeft meer schuldeisers achter zich aan, waaronder bierbrouwerij Heineken (lees hier het volledige artikel).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws