RICO VERHOEVEN NA RELATIEBREUK: 'Ik mis mijn kinderen' Nieuws
Nieuws

RICO VERHOEVEN NA RELATIEBREUK: 'Ik mis mijn kinderen'

RICO VERHOEVEN NA RELATIEBREUK: 'Ik mis mijn kinderen'
RICO VERHOEVEN NA RELATIEBREUK: 'Ik mis mijn kinderen'

Eerder in 2020 eindigde de relatie tussen GLORY Kickbokskampioen Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky Duchenne.

Linda magazine meldt dat de topatleet het moeilijk heeft na de breuk, vooral mist hij zijn kinderen. Verhoeven ziet zijn kinderen minder doordat hij afzonderlijk van hen woont en dat is erg moeilijk zo zegt hij.

Ook door zijn werk is zijn tijd met de kinderen minder vaak dan hij zou willen. 'Papa, je werkt altijd, je bent altijd onderweg. De eerste stapjes van mijn zoon heb ik niet gezien, omdat ik toen niet thuis was. Als je daar bij stil staat, dan doet dat wel pijn,” zegt Verhoeven.

Groot leeg huis

'De situatie nu is dat ik een ruim huis heb. En een ruim huis alleen, is echt alleen. Dat is lastig soms”, vertelt hij. “Gisteravond had ik wel even verdriet. Ik mis gewoon de kinderen. Toen liet ik wel even een traantje, ja.”

Ook al staat hij vaak in de spotlights toch voelt hij zich alleen, een nieuwe relatie zit er voorlopig niet in. In de roddelbladen werd dat wel beweerd. “Wat ik lastig vind is dat mijn privéleven altijd op straat ligt.” Een recent voorbeeld was het fout parkeren incident in Dordrecht waar de kickbokser zijn sportauto op de stoep parkeerde. Daar viel zowat half Nederland over.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws