'Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden' Nieuws
Nieuws

'Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden'

'Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden'

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

Voetbalclub Sparta is de oudste club in het betaald voetbal in Nederland. Voor de Rotterdamse club die het familie gevoel uitademt lijkt het gevaar reëel dat deze gedegradeerd kan worden.

,,Als de ranglijst in 2021 maatgevend zou zijn, stond Sparta nu al bijna in de eerste divisie. Met vijf punten uit negen duels is de ploeg van Henk Fraser eenzaam laatste," (AD. red). Maar als de schouders eronder gezet worden kan volgens Maaskant het tij gekeerd worden.

Rico moet helpen

,,Ik kan me zo voorstellen dat het zelfvertrouwen wat minder is nu. Waarom zou je Rico Verhoeven niet eens uitnodigen als Sparta? Tegen zo’n vent kijken al die voetballers op, hoor. Ik vermoed dat hij precies de boodschap kan verkondigen die de Sparta-spelers nodig hebben", zegt Maaskant.

Het idee om Verhoeven uit te nodigen lijkt geboren uit het feit dat deze een echte motivator is. Ook de training discipline en instelling van de kickbokskampioen spreken veel mensen aan. Lees HIER meer in het AD.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-verhoeven-tegen-alistair-overeem-je-wilt-het-zien/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws