Rico Verhoeven lanceert 'Ricoded' voedingssupplementenlijn Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven lanceert 'Ricoded' voedingssupplementenlijn

Rico Verhoeven lanceert 'Ricoded' voedingssupplementenlijn

Rico Verhoeven heeft samen met High End Nutrition een eigen voedingssupplementenlijn ontwikkeld ‘Ricoded’. De eerste twee producten uit deze lijn zijn een Vegan Maaltijdvervanger genaamd Ricoded Fit Meal, en Nootropic “Ricoded Fit & Focus Boost” capsules.

De maaltijdvervanger zal ondersteuning bieden bij het completeren van het voedingspatroon en de Nootropic draagt bij aan het verbeteren van het cognitief vermogen. Verhoeven geeft zelf aan al langer bezig te zijn met het opzetten van een eigen supplementenlijn.

“Echt al jaren speelde ik met het idee om iets met supplementen te doen. Ik vond het ook wel spannend, omdat ik veeleisend ben qua werking en hoge kwaliteit van de ingrediënten. Tegelijkertijd wilde ik dan ook nog een productrange introduceren die juist voor een zo breed mogelijke groep mensen toepasselijk was", zegt Verhoeven.

The King of Kickboxing

,,Dat heeft wel wat tijd gekost in het vinden van de juiste ontwikkelaars, vorm en naam. De merknaam Ricoded draagt mijn naam in zich, maar is ook een Engelstalige verbastering van het woord Recoding; het herprogrammeren van jezelf.”

Verhoeven is sinds 2013 wereldkampioen in het zwaargewicht kickboksen bij Glory Kickboxing en kreeg de bijnaam The King of Kickboxing. Hij vocht in zijn carrière tegen veel grote vechters zoals Badr Hari, Guto Inocente en Semmy Schilt.

Gevecht in 2023

Verwacht wordt dat Verhoeven zijn Glory titel zal gaan verdedigen in het voorjaar van 2023. Tegen wie is nog onduidelijk, maar Verhoeven is door zowel Alistair Overeem als Antonio Plazibat uitgedaagd. Verhoeven heeft meteen na de uitdaging van Plazibat afgelopen 19 november heel duidelijk laten weten d.m.v. een filmpje op instagram klaar te zijn voor dit gevecht. De voedingssupplementen van Ricoded zijn vanaf vandaag te koop via www.ricoded.com.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws