Zo die kwam aan: Rico Verhoeven vs. Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Zo die kwam aan: Rico Verhoeven vs. Conor McGregor

Zo die kwam aan: Rico Verhoeven vs. Conor McGregor
Zo die kwam aan: Rico Verhoeven vs. Conor McGregor

Als je je nog afvraagt wat top vechters doen na een stevige knokpartij in de ring, dan is het antwoord, lekker ontspannen.

Zo ook GLORY wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Na zijn botsing met K-1 kickboks legende Badr Hari in het Gelredome op 21 december, vond de kampioen een moment om even tot rust te komen.

De wedstrijd tussen Rico en Badr eindigde voor sommigen in een anti-climax met een vroegtijdige stop door een blessure bij Badr. Over een derde rematch wordt al gesproken. Zowel Rico als Badr waren na hun wedstrijd samen met vrienden te vinden in het uitgaansleven.

Whisky en chocolade

Daar waar Badr het hield bij een watertje nam Rico een stevige slok van de Whisky van de hand van UFC ster Conor McGregor. Op Instagram poste de GLORY kampioen dan ook een aantal foto's met zijn ontmoeting met het Proper Twelve product van de Ier.

Aan de reactie van Rico te zien komt het Ierse vuurwater toch wel even aan. Nu is de top atleet wel wat gewend en een impact als deze zal hem vast niet schaden. Overigens genoot de kampioen ook van een Johnny Doodle choco reep, een betere ontspanning kun je haast niet bedenken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws