Zo die kwam aan: Rico Verhoeven vs. Conor McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Zo die kwam aan: Rico Verhoeven vs. Conor McGregor

Zo die kwam aan: Rico Verhoeven vs. Conor McGregor

Als je je nog afvraagt wat top vechters doen na een stevige knokpartij in de ring, dan is het antwoord, lekker ontspannen.

Zo ook GLORY wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven. Na zijn botsing met K-1 kickboks legende Badr Hari in het Gelredome op 21 december, vond de kampioen een moment om even tot rust te komen.

De wedstrijd tussen Rico en Badr eindigde voor sommigen in een anti-climax met een vroegtijdige stop door een blessure bij Badr. Over een derde rematch wordt al gesproken. Zowel Rico als Badr waren na hun wedstrijd samen met vrienden te vinden in het uitgaansleven.

Whisky en chocolade

Daar waar Badr het hield bij een watertje nam Rico een stevige slok van de Whisky van de hand van UFC ster Conor McGregor. Op Instagram poste de GLORY kampioen dan ook een aantal foto’s met zijn ontmoeting met het Proper Twelve product van de Ier.

Aan de reactie van Rico te zien komt het Ierse vuurwater toch wel even aan. Nu is de top atleet wel wat gewend en een impact als deze zal hem vast niet schaden. Overigens genoot de kampioen ook van een Johnny Doodle choco reep, een betere ontspanning kun je haast niet bedenken.

Bekijk ook

‘Verhoeven treft lastige tegenstander in Overeem’: als het gevecht ooit komt (video)

Alistair Overeem tekende vorige week bij Glory Kickboxing

7-seconden ‘KO’ in UFC-debuut: Vechter blesseert knie tijdens viering

Terrance McKinney had afgelopen nacht een top-debuut op UFC 263.

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page