Home / Nieuws / Rico Verhoeven introduceert unieke The Winners Workout Clinics Tour

Rico Verhoeven introduceert unieke The Winners Workout Clinics Tour

Kom trainen bij de wereldkampioen kickboksen met The Winners Workout in Nederland.

“Vanaf 25 februari starten wij eerst in Eindhoven. Train met mij, laat je inspireren, ontvang tips en trucs en natuurlijk is er tijd voor een meet & greet”, zo begint de aankondiging door Rico zelf over zijn clinics die hij door heel Nederland zal geven. Een werkelijk uniek kans om te niet alleen les te krijgen van de beste kickbokser ter wereld, maar er staat dus meer op het programma. Naast Eindhoven worden Maastricht, Arnhem, Capelle a/d IJssel, Amstelveen, Utrecht, en nog veel meer aangedaan.

Rico Verhoeven introduceert unieke The Winners Workout Clinics Tour

Leren van de enige echte wereldkampioen kickboksen

De Winners Workout is een trainingsmethode ontwikkeld door Rico Verhoeven en zijn team. Dit is het trainingsprogramma dat hem sinds 2013 tot de onbetwiste Glory Heavyweight World Champion Kickboksen maakt. Het programma is een combinatie van techniek, fitness, mentale balans, gezond eten en discipline. In 2017 hebben Rico en zijn team deze methode verder ontwikkeld voor de niet-professionele sporter, resulterend in The Winners Workout van Rico Verhoeven. Tijdens de clinic leren deelnemers de belangrijkste aspecten van Rico’s trainingsmethode (kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen), aandachtspunten tijdens wedstrijden en het belang van een goed uitgevoerde techniek. Daarnaast is er ruimte voor vragen en om een ​​foto te maken met de kampioen Rico Verhoeven.

Rico Verhoeven de Glory Heavyweight World Champion Kickboxing

Rico Verhoeven (1989) is de Glory Heavyweight World Champion Kickboxing. Hij werd geboren en getogen in Nederland en begon met het beoefenen van de krijgskunst toen hij 7 jaar oud was. Hij bleek al snel een natuurlijk talent en maakte zijn professionele debuut op 16-jarige leeftijd. Door de jaren heen vocht hij tegen enkele van de topvechters in de sport, wat resulteerde in zijn eerste Glory Heavyweight World Title in 2013. Sinds zijn eerste titel is Rico de onbetwiste kampioen gebleven, die hem de bijnaam ‘The King of Kickboxing’ gaf. Ga naar de site voor meer info over The Winners Workout clinics.

Bekijk ook

Wij wensen Ilias een snel herstel toe.

Operatie Enfusion wereldkampioen kickboksen Ilias Bulaid voorspoedig verlopen

Enfusion Wereldkampioen (67 kg) Ilias Bulaid heeft een operatie aan zijn knie met succes doorstaan. ‘The ...

WK Combat Sambo Boekarest: 'Nederlands team verrast ondanks verlies'

WK Combat Sambo Boekarest: ‘Nederlands team imponeert ondanks verlies’

Op de Wereldkampioenschappen (combat) Sambo wat gehouden werd in Boekarest van 9 t/m 11 November ...

Epische foto MMA vechter Korean Zombie

Bruut knock-out geslagen MMA-vechter deelt ‘epische’ ziekenhuis foto

Afgelopen zaterdagavond had de UFC Fight Night 139 de headliner tussen Yair Rodriguez en Chan ...