Rico Verhoeven: "ik wil de UFC wereldkampioenschap titel riem" Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: "ik wil de UFC wereldkampioenschap titel riem"

Rico Verhoeven: "ik wil de UFC wereldkampioenschap titel riem"
Rico Verhoeven: "ik wil de UFC wereldkampioenschap titel riem"

De UFC presenteerde gisteren haar nieuwe wereld kampioenschap titel riemen, de zogenaamde 'Legacy' belts. En GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven heeft wel zin om er een toe te voegen aan zijn collectie.

De UFC Legacy Championship Belt vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van UFC. Na het 25-jarig jubileum van de UFC wordt de riem driemaal hoger gewaardeerd dan zijn voorganger, de UFC Classic Championship Belt, die werd gebruikt van 2001 tot 2018.

Via Instagram reageerde Verhoeven dan ook als volgt op een post van de UFC die haar nieuwe riem presenteerde: "Got to at one of those to my collection. "

Overstap

Dat een overstap van Verhoeven naar MMA of de UFC niet zo ondenkbaar zou zijn, al dan niet tijdelijk blijkt uit het feit dat hij al eerder eens eerder een MMA-partij vocht, momenteel zit Verhoeven nog zonder een nieuw contract zit bij GLORY Kickboxing.

LEES OOK: MMA-vechter smeekt, maar krijgt flink pak slaag

Er wordt veel gesproken over dat er bij GLORY nog weinig te winnen is voor Verhoeven en er geen echte uitdaging meet ligt. Een door de fans gewilde rematch met Badr Hari lijkt ook voorlopig uit te blijven. Zal Verhoeven de overstap wagen en zal de UFC toehappen op de open sollicitatie van ongeslagen King of Kickboxing?

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws