Rico Verhoeven hoofdgast bij TV Programma College Tour Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven hoofdgast bij TV Programma College Tour

Rico Verhoeven hoofdgast bij TV Programma College Tour

Het spraakmakende TV Programma College Tour met Twan Huys heeft Rico Verhoeven als gast

Foto: James Law
Foto: James Law

"Rico Verhoeven, ook wel bekend als ‘the king of kickboxing’, werd op 24-jarige leeftijd wereldkampioen kickboksen bij de zwaargewichten in Chicago. En sindsdien won hij 7 wereldtitels op rij. In de ring vecht hij tegen de grote jongens zoals Badr Hari, Peter Aerts en Jamal Ben Saddik. Is er leven na zijn carrière in de ring? Als het aan Verhoeven ligt wel. Hij zou het liefst in de voetsporen treden van Jean-Claude van Damme en Sylvester Stallone in Hollywood", zo luidt de aankondiging op de web pagina van College Tour.

Vechtsporters steeds meer in de spotlights

Met de positieve wending die de vechtsport de afgelopen periode genomen heeft komen vechtsporters steeds meer in het voetlicht. Wat enkele jaren geleden nog ondenkbaar was, wordt steeds meer gemeengoed. En in geen enkel respecterend TV programma mag tegenwoordig een vechtsporter ontbreken. De opname voor College Tour met Rico Verhoeven is op 25 januari in Rotterdam. Het programma wordt 28 januari uitgezonden bij de NTR op Nederland 2, om 21:10 uur. Er wordt gelegenheid geboden bij de opname aanwezig te zijn. Wil je daar bij zijn meld je dan via deze link aan!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws