Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven laat van zich horen via een video op social media. De topvechter en beste kickbokser ter wereld zegt dat het beest er nog steeds is ook al zie je deze niet altijd.

De video geplaatst door de Glory kampioen doet bij een aantal fans de fantasie op hol slaan. Want wat bedoelt Verhoeven met deze boodschap? Is het een toespeling op zijn carrière bij Glory of iets anders. Wat het ook is de fans speculeren er op los.

Spannend

Gisteren werd bekend dat Antonio Plazibat zal vechten op Glory Collision 4, voor de oplettende fans werd er gemeld dat de Kroaat voor de zwaargewicht interim titel zal vechten, of zelfs de reguliere titel die nog in het bezit is van Verhoeven. Deze zou de kampioen volgens de regels binnen een jaar moeten verdedigen. Dat zal niet het geval zijn. ,,Komt er een tussentijdse titel en een gevecht", vraagt een fan zich af.

Plazibat die al verschillende keren riep waar Verhoeven nu was en deze uitdaagde, zal in ieder geval tegen de winnaar van Jamal Ben Saddik vs Benny Adegbuyi vechten, die beiden op 20 augustus tegen elkaar de ring in gaan. Gezegd moet worden dat de video van Verhoeven een aantal uren voor de aankondiging online kwam. Of weet de kampioen meer... Het blijft spannend voor de fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws