Rico Verhoeven haalt uit naar kritische pers: 'dit is onrechtvaardig' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven haalt uit naar kritische pers: 'dit is onrechtvaardig'

Rico Verhoeven haalt uit naar kritische pers: 'dit is onrechtvaardig'

Rico Verhoeven is niet bepaalt blij met de kritiek die hij krijgt over het promoten van de Cryptomunt Florin. De Kickbokskampioen haalde onder andere uit naar BNR Nieuwsradio. Deze hadden niet, net als meerdere journalisten de moeite genomen om contact op te nemen over hoe het volgens Verhoeven echt zit.

Glory Kampioen Verhoeven was afgelopen vrijdag gast bij BNR Nieuwsradio. Gesproken werd onder andere over de acteer ambities van de topkickbokser. Echter ging het gesprek als snel over naar de door Verhoeven's gepromote Cryptomunt Florin en de daarover ontstane commotie.

Te kritisch

BNR presentator Wilfred Genee staat er om bekend een meester te zijn in het uitlokken van discussies. Tijdens de uitzending sprak hij Verhoeven er op aan dat deze hem benaderde tijdens de Formule 1 in Zandvoort, omdat Genee te kritisch zou zijn geweest over de topatleet.

,,Ik herinner ons laatste gesprek, bij de Formule 1, toen sprak jij mij aan op een interview wat wij hadden gehad", zegt Genee tegen Verhoeven. ,,Jij vond mij te kritisch toen, wat was dat gevoel dan dat ik te kritisch was geweest?" Verhoeven reageerde door te zeggen; ,,Nee dat was niet perse kritisch, wat ik vindt is eigelijk hetzelfde wat nu laatst plaatsgevonden heeft, hoge bomen vangen veel wind."

Hoge bomen

,,Er wordt graag (negatief) gesproken over mensen met een grote naam", aldus Verhoeven. ,,Dat gebeurde nu ook laatst weer met toevallig een van jullie journalisten van de BNR. " Hierop reageerde Genee door te vragen of deze in de zaal aanwezig was, wat het geval bleek.

De journalist (Loupatty. Red.), had zich volgens Verhoeven negatief uitgelaten. Loupatty en Verhoeven raakten in een stevige discussie waar Verhoeven er op wees dat niemand de moeite had genomen hem of zijn team te contacten. Iets wat wel regel is binnen de journalistiek. Luister de uitzending hierboven terug.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws