🎥 Rico Verhoeven GEVLOERD na woest gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Rico Verhoeven GEVLOERD na woest gevecht

🎥 Rico Verhoeven GEVLOERD na woest gevecht

Rico Verhoeven werkt naast zijn glorieuze kickboks carierre hard aan een toekomst als acteur. De sympathieke wereldkampioen steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken en is scherpt op alle fronten zijn technieken aan.

Dat Rico niets aan het toeval over wil laten blijkt wel uit hoe serieus de topatleet zijn acteerklussen neemt. Naast acteerlessen behoren ook actie momenten en stunts. Dat de Koning van het kickboksen deze zelf wil doen maakt hem een allround acteur.

Vol met actie

In een video op zijn Instagram licht Rico een tipje van de sluier op en kunnen zijn fans zien hoe hard het er aan toe kan gaan. We zien de kickbokser die wordt aangevallen met een rubber mes, daar op reageert maar toch op de vloer belandt. Binnenkort is Rico te een naast de bekende Frank Lammers in Herrie in Huize GerriOf de training in de video daarvoor bedoelt is, of wellicht een ander film avontuur is niet duidelijk, actievol is het wel.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page