? Rico Verhoeven GEVLOERD na woest gevecht Nieuws
Nieuws

? Rico Verhoeven GEVLOERD na woest gevecht

? Rico Verhoeven GEVLOERD na woest gevecht

Rico Verhoeven werkt naast zijn glorieuze kickboks carierre hard aan een toekomst als acteur. De sympathieke wereldkampioen steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken en is scherpt op alle fronten zijn technieken aan.

Dat Rico niets aan het toeval over wil laten blijkt wel uit hoe serieus de topatleet zijn acteerklussen neemt. Naast acteerlessen behoren ook actie momenten en stunts. Dat de Koning van het kickboksen deze zelf wil doen maakt hem een allround acteur.

Vol met actie

In een video op zijn Instagram licht Rico een tipje van de sluier op en kunnen zijn fans zien hoe hard het er aan toe kan gaan. We zien de kickbokser die wordt aangevallen met een rubber mes, daar op reageert maar toch op de vloer belandt. Binnenkort is Rico te een naast de bekende Frank Lammers in Herrie in Huize Gerri. Of de training in de video daarvoor bedoelt is, of wellicht een ander film avontuur is niet duidelijk, actievol is het wel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws