Rico Verhoeven doet trucje: 'Reacties branden los' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven doet trucje: 'Reacties branden los'

Rico Verhoeven doet trucje: 'Reacties branden los'
Rico Verhoeven doet trucje: 'Reacties branden los'

Je moet als bekende Nederlander of sporter toch echt wel een groot incassering vermogen bezitten.

Als je zo eens de Nederlandse 'celebs' volgt liggen deze vaak onder vuur en niet altijd op een positieve manier. De normen en waarden in onze maatschappij lijken steeds meer te vervagen en het respect naar elkaar toe vervlakt zienderogen. Vaak geven degene die dagelijks in het spotlicht staan een kijkje in hun dagelijks leven.

zo ook GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven. De top atleet die klaar staat om op 21 december opnieuw de strijd aan te gaan met tegenstander Badr Hari. Door Verhoeven is het kickboksen voor een groot deel uit het slop gehaald en zelfs fashionable geworden en breed geaccepteerd.

Nieuwe carrière

Doe je tegenwoordig niet aan kickboksen dan tel je niet mee. Dat Verhoeven meer kan dan alleen maar kickboksen is te zien in zijn posts. Zo ook een die de sympathieke vechter vandaag op Instagram plaatste. De kampioen laat even zien dat 'break dance' moves hem niet vreemd zijn.

De reacties op zijn kunsten waren gemengd, al snel werd er door sommige personen geopperd dat de kickbokser een knock-out oefende, "Je nieuwe carrière na een pak slaag van Badr, luidt een van de reacties. Er waren ook fans die het wel konden waarderen en zelfs een toekomst weggelegd zien in streetdance voor de King of Kickboxing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws