Rico Verhoeven doet mee aan nieuw tv programma in New York Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven doet mee aan nieuw tv programma in New York

Rico Verhoeven doet mee aan nieuw tv programma in New York
Rico Verhoeven doet mee aan nieuw tv programma in New York

Afgelopen week plaatste GLORY Kickboxing werelkdkampioen Rico Verhoeven op Instagram al een mysterieuze post vanuit het koude New York. Inmiddels is bekend wat deze inhield.

Dat Verhoeven naast top kickboks atleet een acteer carrière nastreeft is geen geheim. Zo komt de vechter met een eigen film en is hij al vaak te zien in reclame spotjes en als gast in tv programma’s.

Nu zal hij ook als eerste gast te zien zijn in het nieuwe programma van komiek Jandino Asporaat, welke in Amerika gaat proberen aan de top van de stand up comedians te komen.

Vriendschap

De tv show zal bestaan uit zes afleveringen waarin te zien zal zijn hoe Jandino aan het eind in een grote show te zien zal zijn. Een aantal vrienden waaronder Verhoeven zal naast Jandino te zien zijn.

LEES OOK: Vrouwelijke MMA-vechter overmeesterd overvaller

Onder de breiden van Verhoeven bevinden zich nog meer bekende komieken zoals de Amerikaanse ster Kevin Hart. Of deze zijn opwachting zal maken in het programma van Jandino is niet bekend.

Kritiek

Verhoeven krijgt vaak kritiek te verwerken dat hij te zoetsappig zou worden en het kickboksen op een laag pitje zou zetten. Echter is het een normale gang van zaken dat top sporters nadenken over wat er komt na afloop van hun successen in de sport, Verhoeven is daar geen uitzondering op de regel.

De Wereldkampioen heeft naar verluidt nog geen nieuw contract getekend bij GLORY, meer daarover zal waarschijnlijk in de aankomende periode bekend worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws