Rico Verhoeven denkt niet lichtvaardig over titel gevecht tegen Lazaar Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven denkt niet lichtvaardig over titel gevecht tegen Lazaar

Rico Verhoeven denkt niet lichtvaardig over titel gevecht tegen Lazaar

Focus houden: Rico Verhoeven denkt niet lichtvaardig over titel gevecht tegen Lazaar

Volgens de verwachting van de meeste kickboksen deskundigen zal GLORY zwaargewicht kampioen, Rico Verhoevenhet overwicht hebben op Ismael Lazaar hebben wanneer zij met elkaar worden geconfronteerd bij GLORY 41 op zaterdag aanstaande. De nieuwste uitdager voor "De koning van Kickboxing" was ooit de kampioen in de SuperKombat promotie. Maar Lazaar is aanzienlijk korter dan de meeste zwaargewichten, dat is de reden waarom richting die van de kampioen.

Echter, Verhoeven (50-10), 28 jaar, is hier zelf niet zo zeker van, in feite is hij aan het voorbereiden alsof hij op het punt om een ​​van de beste vechters op de planeet onder ogen te zien.

Rico Verhoeven denkt niet lichtvaardig over titel gevecht tegen Lazaar

Gevecht in de pocket

"De mensen kunnen zeggen: 'hey deze man is eenvoudig. Maar deze man kan komen met een gekke verrassing, dus we moeten oppassen," Verhoeven vertelde dit aan MMAPlus via Skype. "En ik hou er niet van verrast te worden. In mijn hoofd blijf ik scherp en dat hij een betere vechter is, dus laat ik mij niet verrassen. Dus, het moment dat ik in de ring sta kan het kan alleen makkelijker worden dan al het geval is. In mijn hoofd, is hij een van de beste vechters die er is. Dus als ik in de ring sta, kan het alleen maar makkelijker zijn".

Lazaar is levensgevaarlijk

Laten wij er geen misverstand over bestaan, Lazaar (30-2-2) is gevaarlijk. De 26-jarige Marokkaanse vechter heeft de lichten uitgeschakeld op meerdere tegenstanders tot nu toe in zijn carrière. En Verhoeven is zich terdege bewust van dat feit.

Zijn klappen zijn net bommen, zegt Verhoeven, toen hem gevraagd werd welk deel van Lazaar's spel hij zich van bewust moet zijn. "Hij is kort. Hij heeft de macht, dus we moeten oppassen voor die slagkracht. Als je zijn gevechten bekijkt, moet je hem zeker ​​krediet geven omdat hij een aantal grote jongens klopte. Hij versloeg via knock-out Daniel Sam en een aantal grote, lange, zware jongens".

Meer dan drie ronden

Een interessante opmerking over dit aankomende gevecht is dat het een drie-ronde, niet-titel affaire zal zijn. De kampioen werd gevraagd waarom dat is?

"Dat is op GLORY, man," zei hij. "Voor mij maakt het niet uit. Ik ben altijd klaar om mijn titel te verdedigen of gewoon om te vechten. Ik geniet gewoon van het vechten. Ik denk dat het ding was de beste vechters bij elkaar te krijgen binnen Glory, maar toch wilden ze niet met mij vechten. Dus GLORY nam iemand buiten de organisatie. En dat deze dan geen aanspraak kan maken op de Glory titel is duidelijk. Maar dat het een spektakel zal worden kan ik garanderen!

Bazaar zal zich niet zomaar gewonnen geven, maar ik ben er klaar voor zegt Verhoeven!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws