Home / Nieuws / Rico Verhoeven backstage met Connor McGregor

Rico Verhoeven backstage met Connor McGregor

Las Vegas was afgelopen weekend een waar paradijs voor vechtsport fans, zo ook voor Rico Verhoeven.

Dat grootheden uit de gehele wereld aanwezig waren, om live het gevecht tussen Connor McGregor en Floyd Mayweather te aanschouwen mag duidelijk zijn. Ook onze eigen wereld kampioen boksen Rico Verhoeven was naar Las Vegas afgereisd, om het spektakel gevecht van de eeuw live te bekijken.

Wereld titel opent vele deuren

Dat een grote naam in het kickboksen zoals Rico Verhoeven vele deuren opent is logisch, immers competeert hij mee in de wereld top. En laten wij niet vergeten dat Nederlandse vechtsporters een super goede en befaamde reputatie hebben in het buitenland, ooit geopend door een Ramon Dekkers, Rob Kaman, Thom Harinck, maar ook een Peter Aerts en Ernesto Hoost.

Zij aan zij met McGregor

Via twitter deelde Verhoeven een foto waar hij op te zien is met Connor McGregor zelf, altijd mooi als vechtsport kampioen elkaar respect tonen, want daar gaat het om in de vechtsport hoe competitief ook, en vaak in de voorbereidingen een spel van over en weer uitdagen.

 

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page