'Rico raap je ballen bij elkaar!' Plazibat fans los op kampioen Nieuws
Nieuws

'Rico raap je ballen bij elkaar!' Plazibat fans los op kampioen

'Rico raap je ballen bij elkaar!' Plazibat fans los op kampioen

Antonio Plazibat heeft met zijn knock-out overwinning op Raul Catinas de gemoederen flink in beroering gebracht. Met de winst verzekerde de Kroaat zich van een kans op de titel van Glory kampioen Rico Verhoeven.

De fans zijn verdeeld maar willen dat het gevecht plaatsvindt, waar het anti Rico kamp zich al stevig roert. Verhoeven kwam met een veelzeggende video waarin hij Glory verzocht het gevecht te arrangeren. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid in maart volgend jaar plaatsvinden.

De gave van Rico

,,Deze gast (Verhoeven. Red), is bang voor Plazibat hij heeft nog 2 of 3 jaar nodig om Glory Kampioen te blijven. Zodat hij in 10 jaar ongeslagen is. Hij verstopt zich op plekken, maar durft Plazibat niet onder ogen te komen", aldus Ibraa300.

Kickboks experts menen dat het voor Plazibat geen gelopen race is. Verhoeven heeft de gave om na een tegenslag terug te schakelen op zijn gameplan. In zijn gevechten tegen Badr Hari en Jamal Ben Saddik liet de kampioen zien, na aangeslagen te zijn keihard terug te komen en de winst te pakken. Dat het gevecht allesbepalend zal kunnen zijn voor het kickboksen, zijn zowel voor als tegenstanders het over eens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws