'Rico raap je ballen bij elkaar!' Plazibat fans los op kampioen
Home / Nieuws / ‘Rico raap je ballen bij elkaar!’ Plazibat fans los op kampioen

‘Rico raap je ballen bij elkaar!’ Plazibat fans los op kampioen

'Rico stop met verstoppen!' Plazibat fans los op kampioen

Antonio Plazibat heeft met zijn knock-out overwinning op Raul Catinas de gemoederen flink in beroering gebracht. Met de winst verzekerde de Kroaat zich van een kans op de titel van Glory kampioen Rico Verhoeven.

De fans zijn verdeeld maar willen dat het gevecht plaatsvindt, waar het anti Rico kamp zich al stevig roert. Verhoeven kwam met een veelzeggende video waarin hij Glory verzocht het gevecht te arrangeren. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid in maart volgend jaar plaatsvinden.

Gelijk na de video kwamen de reacties los, gevolgd door meer kritiek toen Verhoeven gisteren ook nog een video plaatste over Hit It, het eigen event van de kampioen. ,,Nu is het gedaan met tegen pannenkoeken vechten Rico, raap je ballen bij elkaar en vecht tegen Plazibat”, reageert Insta gebruiker Gladiator K1.

De gave van Rico

,,Deze gast (Verhoeven. Red), is bang voor Plazibat hij heeft nog 2 of 3 jaar nodig om Glory Kampioen te blijven. Zodat hij in 10 jaar ongeslagen is. Hij verstopt zich op plekken, maar durft Plazibat niet onder ogen te komen”, aldus Ibraa300.

Kickboks experts menen dat het voor Plazibat geen gelopen race is. Verhoeven heeft de gave om na een tegenslag terug te schakelen op zijn gameplan. In zijn gevechten tegen Badr Hari en Jamal Ben Saddik liet de kampioen zien, na aangeslagen te zijn keihard terug te komen en de winst te pakken. Dat het gevecht allesbepalend zal kunnen zijn voor het kickboksen, zijn zowel voor als tegenstanders het over eens.

Bekijk ook

Man geeft vrouw kaaktrap: Politie zoekt dader

Man geeft vrouw kaaktrap: Politie zoekt dader (video)

Vermoed wordt dat het iemand met vechtsport ervaring moet zijn

Badr Hari traint bij oude gym! 'Comeback op handen?'

Badr Hari traint bij oude gym! ‘Comeback op handen?’

Het nieuws sloeg in als een bom

'Winnaar!' Rico Verhoeven achter Nabiyev na verliezen titelgevecht

‘Winnaar!’ Rico Verhoeven achter Nabiyev na verliezen titelgevecht

Over het protest is nog geen duidelijkheid

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page