Rico steunt Max Verstappen: ‘Hij wordt kampioen’ Nieuws
Nieuws

Rico steunt Max Verstappen: ‘Hij wordt kampioen’

Rico steunt Max Verstappen: ‘Hij wordt kampioen’

Rico Verhoeven vertrok gisteren in een privé vliegtuig naar Abu Dhabi om daar de Grand Prix 2021 bij te wonen. Verhoeven en Max Verstappen zijn goede vrienden en de kickbokskampioen wil zijn buddy zien winnen.

In een interview met de Telegraaf zegt Verhoeven te vertrouwen in vriend Max zijn capaciteiten. ,,"Wereldkampioen gaat hij zeker worden, als het nu niet gebeurt dan wel volgend jaar en waarschijnlijk nog vele jaren erna”, aldus Verhoeven tegen De Telegraaf.

De vriendschap tussen Verhoeven en Verstappen kwam toto stand tijdens een evenement van een horlogemerk. ,,We maakten een praatje en het klikte goed. Door de jaren heen kwamen we elkaar vaker tegen en wisselden we meer dingen uit", zegt Verhoeven die ook met de F-1 coureur trainde.

Hij wordt kampioen

Ook zegt Verhoeven dat er behoefte was aan een coureur als Verstappen en dat deze de boel opfriste. ,,Hij heeft een heel frisse wind in de Formule 1-sport gebracht. Door zijn talent én zijn lef. Hij reed in het begin niet roekeloos, zoals sommigen beweerden, maar je zag wel dat hij alles deed zonder angst." (lees verder onder video).

Morgen zal duidelijk worden of Verstappen zijn rivaal Lewis Hamilton voorbij zal kunnen streven. Verhoeven heeft er vertrouwen in. ,,Max bezit de hardheid van een kampioen. Ik zie dat gewoon. Hij heeft zelfs álle kwaliteiten van een kampioen. Hij heeft zoveel in zijn mars en kan langdurig kampioen blijven als hij het eenmaal is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws