Rico over toernooi titel Jamal: 'Hij heeft geluk gehad' Nieuws
Nieuws

Rico over toernooi titel Jamal: 'Hij heeft geluk gehad'

Rico over toernooi titel Jamal: 'Hij heeft geluk gehad'

Rico Verhoeven had Jamal Ben Saddik in 2018 graag zien vechten tegen mede-zwaargewicht Jahfarr Wilnis. Beide kickboksers stonden destijds in het Glory achtman toernooi, die Ben Saddik won met een gebroken hand in de finale tegen Benjamin Adegbuyi.

Glory kampioen Verhoeven zegt dat Ben Saddik geluk heeft gehad met het winnen van het toernooi in december 2018. Als de Belg tegen Wilnis had gevochten had dit anders afgelopen volgens Verhoeven die zegt; ,,Jamal heeft geluk gehad, ik had hem graag tegen Jahfarr Wilnis in de semi-finale. Om te zien wat er dan zou gebeuren. "

Makkie

Ben Saddik op zijn beurt reageerde dat hij van een heel ander level is. ,,Mensen zeggen dat het een makkie was, maar ik laat alles als een makkie eruit zien. Maar ik ben van een ander niveau", aldus Ben Saddik.

Op zijn beurt reageert Wilnis wel zin te hebben in een knokpartij. Hij schrijft dan ook op Instagram; ,,Ik ben er klaar voor, stuur me de locatie. " Op 23 oktober vechten Verhoeven en Ben Saddik niet alleen o de titel maar ook een bittere rivaliteit uit in het Gelredome, Arnhem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws